Pyssel

Skrivet:    ·  Allmänt
Första advent på söndag. Helt sjukt va tiden går fort! Kände för lite prssel hemma, tjuvstartar lite på sen mysigaste tiden, innan jul. Det är nu man ska ha som mysigast hemma, dricka glögg och julbaka. Börjar med lite hemmapyssel och imorrn blir det glögg med tjejerna! 
Bra start på helgen! Tomten kunde jag bara inte motstå. Hur söt!!




Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredagsbilden. Once you go black you never go back.



Morning friday!

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara helg på ingång! Älskar fredagar! Början på helgen, startskottet skulle man kunna säga. Lite blandade känslor och mycket förändring på jobbet. Men nu är nu och jag hoppas att ni får en toppendag! Det ska jag ha med världens bästa team och världens bästa chef någonsin! <3




Vilokväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Jobb till halv 7. En riktig flowdag! Underbart! Handlat lite, duschat och lagat maaat. Slängde ihop en sjukt enkel wok. Kycklingfilé, sugarsnaps, röd paprika, minimajs, färsk bladspenat och så toppa med lite woksås. Hur enkelt och hur gott som helst! 



Vilken torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Grymma dag! Sålt 2 villor och 2 hem hittills, ibland har man flow! Och inte bara jag som säljer idag, hela gruppen preseterar hur bra som helst! På väg att ta REKORD i premier! Så sjukt jäkla bra!!
 
Bästa bästa gruppen. Och bästa bästa chefen. Genom allt!
 
 
 
 
 
 

Torsdagssol och promenix!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilodag från gymet. Jobbar senare idag så passade på att ta en lång skön promis innan jobb! Brandholmen runt och update med mamma i luren. Bra start på dagen! Magiskt att se solen gå upp. Hoppas ni får en fin dag! <3




Kvällsmys

Skrivet:    ·  Allmänt
En kväll hos Hanna. Ligger i soffan och kollar tv. Mat i magen och skönt trött i kroppen. Ätit en middag från matkassen. Det verkar vara bra, smidigt och prisvärt. Finns ju flera kassar att välja mellan. Tror Linas är mer inspiration och nytänk, Middagsfrid mer ekologiskt och Citygross mer husman och enkelt. Hanna och Niklas tog det senare. Verkar enkelt. Ikväll fick vi smaka "fiskpinnar, morötter med citron och dragon och potatismos." Fisken fick bra betyg. Morötterna smakade lite mycket bearnaise och potatismos är ingen favvo. Men som sagt, fisken ska vi göra igen! 

Myskväll med Hanna. Kärlek! <3




Lockar

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit med inbakad. Då blir det lockigt. 
Lockigaonsdag. 




God förmiddag!

Skrivet:    ·  Allmänt
God förmiddag onsdag! 
Äntligen fungerar mobben igen, inte haft nån upploppling på hela morgonen. Hur beroende är man?! Sånt gör mig tokig!
Men börjar allafall dagen med storsälj, bara att gasa vidare! Jobbelijobb till halv 5, step styrka med Jenny och äntligen efterlängtat kvällshäng med fina Hanna' <3 Bra onsdag!! 



Protein

Skrivet:    ·  Allmänt
Alla på jobbet smaskar proteinbars. Tänker att det kan va bra innan träningen. Det finns ju mängder att välja mellan och många innehåller alldeles för mycket socker och är rena kaloribomben. Men det här verkar bra. Alla bars är från Fitnessguru. 
Måste testa! Kan bli en hit!





Tips!

Skrivet:    ·  Allmänt
Köpte luktagottigarderoben påse i Göteborg. Lägg i byrån eller häng i garderoben. Nu doftar det nytvättat hela tiden! Riktigt fräscht. 



Träääääning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Den här veckan har börjar svettigt. Skönt att bli riktigt slut konditionsmässigt. Puls blandat med styrka. Sen triceps och bröst. 
Idag la vi på lite extra och sista repetionen gick bara inte. Helt slapp i armarna och trots att viljan finns så sa musklerna nej. DÅ har man tungt nog! 




God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kaffe. SN. Havregrynsgröt. 
Det är min start på dagen. 
Vad är din? 

Den här veckan började sjukt bra, nu kör vi på i samma braiga flow! Mera sälj, mera sälj! Ha en fin dag! PUSS!



Äckligt jobbigt!

Skrivet:    ·  Allmänt
Veckans första och absolut jobbigaste pass är över. Phu! Tveksamt om det kan bli så mycket jobbigare och tuffare än så här. Intervaller, mycket ben och högt tempo. I slutet känns det som om man ska kräkas, svimma eller avlida. Men man tar sig igenom det varje måndag. Och man märker att man orkar mer, orkar bli lite tröttare och ta ut sig lite mer. Känslan efteråt, oh my, säger jag bara! Den känslan.



Nails

Skrivet:    ·  Allmänt
Höstnaglar. Det gillas. Ett genomskinligt underlack, ett lager färg och ett lager genomskinligt som avslut. Jäklar vilken glans det blev! Hoppas det håller bättre med överlacket på. Och jäklar va mycket finare man känner sig med fina naglar. Det gör så mycket!



Carpe Diem

Skrivet:    ·  Allmänt
Hittade mitt bästa halsband! Hade nästan glömt att jag hade det här. 25-års present från mami. Älskart! 



Måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag! 
Nu kör vi! PUSS



Sköna söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ätit god mangokyckling hos m&p. Och nu landat i soffan framför Falk. Hunnit träna, fått frisk luft, tvättat, veckohandlat och fixat lite hemma. Nu är en ny vecka välkommen men först ska jag mysa med tända ljus under täcket framför Falk. 

Hoppas ni har en riktigt mysig söndagkväll! <3





En helt vanlig söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknar utvilad. Så skönt efter en behövligt lugn lördagskväll i soffan framför Satc. Det här med att bara kunna ligga kvar i sängen, det är så guld värt. Fick bli en sväng ut i friska luften, kaffe och keso och strax träning med Jutta och Carro. 
Alla har vi människor runt omkring oss som vi är mer eller mindre beroende av. På olika sätt. Pojkvän, vänner eller familj. Är det bra eller dåligt?
Tror det handlar om att vara stark i sig själv, men man kommer aldrig undan sina betydelsefulla relationer, sina tryggheter. Eller? Lite tankar såhär en söndag. <3 




Check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kvällens smak blev nya kesellan kanel och äpple. Och den smakade verkligen äpple. Extra plus till dom hela små äppelbitarna i. Kanske allra godast att göra efterrätt på. Typ äppelcheesecake eller nåt. Det skulle va en hit! Men ger allafall den här nykomlingen ett fräscht betyg! Höstigt och fräscht. 



Let's stay home

Skrivet:    ·  Allmänt
Trött tjej. Kommer faktiskt inte ur sköna soffan ikväll. Kroppen vill tydligen ligga kvar här och bara soffhänga ikväll. Så jag lyssnar väl på den och ligger kvar. Dip och mysbyxor. 
Det är helt perfekt för mig ikväll. 



Hemmapysslel

Skrivet:    ·  Allmänt
Ibland undrar man var all energi kommer ifrån. Antar att tröttheten kommer slå till snart. Just krupit upp i soffan efter en hel eftermiddag med massa fix. Ibland får man lust och pyssla, fixa och dona, och då måste man passa på!
Torkat ur skåp, lådor och skafferier. Mikron är nu fräsch. Dammsugit och vårtorkat. Slängt en hel massa skit. Lagt ut lite på säljsajter. Putsat silversmycken. Ja, det va nog allt. Sparade garderobsrensningen till nästa inpulsstädning! 

Känns så skönt och hinna med sånt. Och mycket mysigare att va hemma när det är fräscht och snyggt.



Sovis och promis

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovmorgon till ett. Det gäller att passa på när man kan! Kroppen behövde det.
Sen tog jag mig ut på en iskall men skön promis till m&p på en kram. Och fick med mig lilla blå hem. Nu blir det kaffe och soffläge så får vi se vad man orkar med ikväll.
Hoppas ni har en skön lördag! 




AW

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag och aw med bästa gruppen! 
Snittar och bubbel, vin och kallskuret. Kaffe och baylis. Tanken va väl kanske aw och vidare till fika sen.. Men tiden gick så fort och vi blev kvar hos Anki till halv 3! Jodå. Fick hänga med jobbet och Ankis dotter, vilket va hur kul som helst! Vi har alltid sjukt kul ihop!!
Blev en del "Ni är bäst, jag älskaaaar er" och en del andra kärleksförklaringar. Som det brukar kunna bli på jobbfester! 

TACK till världens bästa chef och kollegor för en grym kväll! <3






Aj!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nya skor betyder alltid skavsår. Aj. 
Plåster på. Inte okej. 



God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
05.30 är tidigt. Och det va tungt att gå upp. Men kommer man bara ur sköna sängen och varma täcket har man nästan kommit i mål! 
Promis med Jenny och 15 minuters hemmaträning som avslut. Nu har jag gjort mitt för idag. Skönt.
Nu väntar jobb och sen blir det aw hos bästa Anki! 
Hoppas ni får en riktigt bra fredag! 



Känslan

Skrivet:    ·  Allmänt
Ni vet känslan av nyrakade, insmorda ben? Den känslan. Helt underbar!
Lägg till nytränad på det, skönt slut i kroppen. Dessutom fredag imorgon. Och nu intas soffposition hela kvällen. 

Helt amazing. 





Kvarg

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har blivit en kvargfantast. Precis som alla andra. Blandar ofta kvarg och keso som mellis, perfekt uppladdning innan träning. Och den här godingen måste jag bara testa! Hur gott som helst att göra smarriga efterrätter på. 
Tänker mig varma äpplen med kanel och så en klick kesella över. Mums!




God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kolsvart och regn. Men vad gör väl det? Det är vara du som bestämmer hur just din dag blir. Kör på som vara du kan!
Imorgon är det fredag! 
Puss på er! <3



Torsdag?

Skrivet:    ·  Allmänt
Okej. Det är inte torsdag idag. Det har jag gått och trott hela dagen. Så kan det va. Till och med ringt upp en kund som jag bokat återkoppling med på torsdag. Virrpanna! 

Men oavsett onsdag eller torsdag har jag haft en supermysig kväll i tornhuset hos fröken Lingström. Falk och dip. Lite fredagskänsla sådär. I tron att det va torsdag. På en helt vanlig onsdag. 

Jäklar va gott det är med dip. Ranch slår allt. Och morötter såklart. Och va Falk är bra skit! Vill bara ha ett maraton nu.. Bara säg till om du är sugen! ;)

Sweet dreams! <3



Myspolo

Skrivet:    ·  Allmänt
"Men mysig tjej" fick jag höra på jobbet imorse. Och ja, det är mysigt med polo. Varmt och gossigt. Det passade bra idag, kallt som tusan ju. Typ frost, nästan snö. Vinter på riktigt. 

Ikväll blir det soffmys och Falk hos Jenny. Mystorsdag helt enkelt. 





Repeat

Skrivet:    ·  Allmänt
Så jäkla bra. På repeat. Datastrul på jobbet, passar på att lyssna sönder den här godingen.
Så sjukt jäkla bra!
 
 

Räddare i nöden!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina läsare! 
Onsdag!! Orkade verkligen inte tvätta håret igår. Så idag är jag evigt tacksam för torrschampo! Tack för den uppfinningen! Guld värt en dag som denna. <3



Alltså äggröra

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag säger bara äggröra. Jag som i vanliga fall inte gillar gulan. Men det här är helt perfekt lunchmat. Snabbt, enkelt och nyttigt. Och hur gott som helst!

Ett äggigt tips!





Benpass check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Bra dag på jobbet. Sälj och veckomöte. Dagen har gått snabbt måste jag säga. 
Sen ville storchefen sitta på medlyssning hos mig. Klart man va nervös, men såg det mest som nåt positivt. Anki valde ju ut mig av alla andra. Det känns bra! Hon ville visa hur jag sålde, pratade med kunderna och hur just jag lyckades. Och det gick bra. 

Sen blev det benpass med Jutta. Bra benpass. Mycket baksida så det kommer kännas imorrn! Skönt!

Börjat shejka igen. Mums!







God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit tungt inatt och ville inte alls gå upp. Men vad gör man? 
Upp och hoppa! Ska möta Hanna vid Mio på en kram innan jobb! Länge sen. Saknar den tjejen! Men kalendern va totalt fullspäckad för fröken så hoppas på en dejt nästa vecka. <3
 En tisdag med återkopplingar och veckomöte. Sen benpass med Jutta! Längtar!

Men flest dagens bästa, kaffet! 



Soffläge de luxe

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna kväll. Duschat, ätit och nu är det jag och soffan hela kvällen. Måste tiden gå så snabbt? Kollar Ensam Mamma och 22.00 är det premiär för Paradise Hotell. Egentligen lite sent, men måste ju kolla premiären! Vet redan nu att jag kommer bli fast. Det är det värsta, läs bästa, med såna IQ-befriade dokusåpor.

Du vet att du vill titta. Eller? ;)





 

Snart dax att inviga!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nya skorna känns då bra. Blev tvungen att testa lite hemma. Ute, pw, löpning. Kommer bli fint! Vill bara ut och inviga! Får kanske ta med mig Jenny ut nån morgon i ottan, innan jobbet! Bara för att inviga godingarna.




Svett

Skrivet:    ·  Allmänt
Tränat, svettats och haft en sån där sjukt skön efterträningskänsla, när man är fullkomligt slut i kroppen. Underbart. Då har man gett allt! Precis som det ska va! Sista övningarna va så jobbiga att man nästan blev förbannad! 

Underbara fys, puls, intervall. Kalla det vad man vill, men tufft är det! 



Säg omelett!

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagens lunch blev en omelett. Eller äggröra kanske jag ska säga. Har verkligen försökt att göra snygga omeletter, som mamma gör, men det blir bara röra av allt. Smakar ju iof lika, men looken blir inte riktigt samma. Stekte broccoli, coctailtomater och paprika. Vispade 2 ägg, salt och peppar och hällde över. Blandade i lite babyspenat, vitlök och lite cayennepeppar. Lite rökt skinka på toppen. Klart! Så enkelt kan det vara! Och gott.
 
 
Den här ska jag testa imorrn. Med svamp och keso! Mums.
 
 
 
Eller den här, med kantareller och spenat..
 
 
 
 

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon!
Helgen har gått alldeles för snabbt som alltid. Och nu är det ny vecka igen! Måndagar känns alltid helt okej! 
Jobbelijobb, en andra titt på lägenheten och så träning! Whoop! Börjar få lite ångest över lägenheten. Åh, det är inte lätt det här. Speciellt är det faktiskt kommer upp nya lägenheter hela tiden. Då måste man börja prioritera vad man verkligen vill ha. Är läget viktigast? Ska köket vara topp från början eller vill jag börja med renovering det första jag gör?

Åh. Men startar med en dag på jobbet allafall. Ha en fin dag! <3






Söndagsmys framför Falk

Skrivet:    ·  Allmänt
Man blir fast. Ligger i soffan och kollar Falk på fyran. Kanske kommer orka hela filmen, så sjukt spännande! Saknar Joel dock. Han va ju med typ hela filmerna förut, nu får man hålla tillgodo ändå. Inget ögongodis men funkar ändå.
Falk är bra grejer! Perfekt avslut på helgen. 




Hemma!

Skrivet:    ·  Allmänt
Borta bra men hemma bäst! 
Smidig tågresa hem, handlat och packar upp. Två maskiner tvätt på gång och snart äntligen träning! Sjukt att man kan längta så! Spinning och antingen pulscirkel eller ben får det bli söndagen till ära! Kommer bli ett svettigt och skönt avslut på en riktigt lyxig och mysig helg med mami! <3



Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon finaste!
En helg går alldeles för snabbt. Sitter redan på tåget hem. Ändå stannade vi två nätter. Hade verkligen kunnat stanna lite till och nyttjat spa och relaxen. Man hinner ju knappt hälften av allt man vill. Men en skön promenad i ett vårigt Göteborg! Sen lång god hotellfrulle. Det bästa med att bo på hotell. Det finns verkligen allt. Äggröra, nybakt bröd, yoghurt och massa goda frön, keso, bär och frukt och pålägg i mängder. Lyx.

Ändå tar man nästan alltid samma. Man har sina favoriter! 







Lördagmiddag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag och en till kväll i Götet. Underbara lyxhelg! Hamnade på ett mindre ställe med massa gott. Ett glas rött, en grekisk sallad till förrätt och lite plockmat i form av goda oliver, bulgur, stekta grönsaker, tzatziki, aubergineröra och kryddstarka biffar. Mums! Älskar plock! Mami åt lammfärsspett med potatischips och tzatziki. 






Lyxhotell

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag älskar lyx. På riktigt älskar jag lyx. Och det här hotellet slog det mesta!
Incheckade och ligger nu på hotellrummet och njuter. Och vilar fötterna, man blir trött av att gå på stan. Undrar hur långt vi har gått idag! Låååångt. Ska strax korka upp champagnen. Och äta några jordgubbar. Sen ska vi piffa och gå ut och äta. Mys. 

Hoppas du har en mysig lördag! Lyxa lite extra, det är ju lördag! <3




Lite shopping blev det!

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick ut lite lugnt och sen kommer vi igång! En snyggare kappa från Mango. Va så sugen på den i vitt, men alltså lite praktisk måste man va. Lite puder på kragen och vips känns den inte lika fräsch längre. Så det fick bli i snart. Älskar kragen och spännet! Sen blev det  (äntligen) nya löparskor. Utelöparskor. Om jag behövde det! Mina gamla är verkligen paj. Ett par lila Adidas med pronation, känns bra. Stabila och snygga. Och framförallt så sköna! 
Ett linne från Gina med snyggrygg fick oxå följa med hem. Och en svart gossig polo. 

Riktigt bra shopping! 










Lunch på stan!

Skrivet:    ·  Allmänt
Bra väder, lagom höstigt och ett lunchstop på Condeco. Sallad ned kyckling och qinoua. Behövs lite energi om man ska orka shoppa! Och det orkade vi! ;)



Framme!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej Göteborg! 
Ligger på hotellrummet, i en stor skön säng och kollar tv. Underbart och lyxig känsla. Just varit och ätit god thaimat på ett ställe som heter Spice. Hett och gott. Starkt och fräscht. 

Nu blir det strax sova. Imorrn väntar hotellfrulle, shopping, stan, myslunch och incheckning på ett nytt hotell. Det här kommer bli en mysig helg! Sweet dreams! <3 






Behöver du oxå värmeskydd till ditt hår?

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag som fönar och plattar mitt hår varje dag behöver verkligen ett bra värmeskydd. Har haft min favorit, men nu är det dax att köpa nytt. Finns ju mängder med olika värmeskydd och jag gillar nog spray bäst. Det känns lättare att använda och lättare att sprida ut över hela håret.
Har använt ett cerum nu, men det är lätt att ta för mycket och håret känns lätt flottigt.
 
Kanske testar den här godingen! Vilket värmeskydd använder du till ditt hår?
 
 
 
 
 
 

God morgon fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Promenad i 45 med Jenny avklarad! Tiden går fort när man har roligt! Men faktiskt, det är jobbigt när klockan ringer, men så skönt när man kommer in. Dusch och frulle! Redo för en fredag! Jobb och sen Göteborg!! Underbar helg att se fram emot! <3

Hoppas ni får en riktigt bra fredag! 



Matmys och hårfärgning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Inte katastrofutväxt, men ändå skönt med en uppfräschning. Handlade lite efter passet, sen blev det färgning, mat och soffhäng. Och dip och fanta såklart. Det gäller att sätta guldkant på vardagen! Sjukt god mat. Jäklar! 

Här kommer receptet: 

Stek bacon och häll av allt fett i ett durkslag. Lägg på hushållspapper så allt (onödigt) fett försvinner och baconet blir sådär knaprigt och gott. Stek sen champinjoner, paprika och zucchini.  Koka bulgur med buljong. Pressa vitlök i. Till detta serveras en kall sås på turkisk yoghurt med mera vitlök, salt och peppar. Servera! 
Mums säger jag bara!

Nu blir det sova. Packat och fixat inför Göteborg. Ställer klockan på 05.40. Morgonpw med Jenny blir fredagskicken! Sweet dreams! <3



Triceps och bröst

Skrivet:    ·  Allmänt
Nytt träningsupplägg och det är hur grymt som helst! Idag fick triceps och bröst jobba. Innan det 20 minuters spinning. Skön combo och jag föredrar faktiskt att börja med kondition och fortsätta med styrkan. Då har man gjort det svettiga och har det bästa kvar! 

Perfekt! Stark tjej det här! ;)



Struldag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså vilken dag. Importförsäkringar, strul och svåra kontofrågor. Lägg till ingen ventilation och absolut ingen luft alls. Blir lite trött i huvudet. Lite.

Men snart får vi gå för dagen! Träna, svettas, soffhänga, laga mat, färga håret och bara hänga. Underbar kväll. Längtar! <3 



God morgon minusgrader!

Skrivet:    ·  Allmänt
Burr! Idag är det frost vill jag lova. Slipper skrapa rutor och får en minst sagt uppfriskande start med promenad till jobbet! Sen ska det säljas spm igår! Riktigt bra sälj på hela gruppen! Vi peppar verkligen varann. 
Träning och myskväll med finaste Juttplutt står på kvällens schema!

Härliga torsdag! <3



Biceps & rygg

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag blev det fokus styrka, biceps och rygg på nedre plan. Jodå. Bland alla tunga vikter. Och där är allt tyngre. Bara stången väger 20 kg. Men upplägget kändes bra och musklerna fick jobba. 

Nu är det kväll, soffhäng, kyckling och Så mycket bättre. Äntligen! 



En bättre dag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sol, lunchpromenad med Alessandra och bra sälj! Behövdes efter en dag när hela gruppen nollade. Vissa dar är bättre än andra och idag har jag fått två presentkort! Chefen peppar och vi säljer! Inte så tokig arbetsplats! 

En timme kvar, sen dax för hälsokoll! 
Hoppas ni har en fin dag! 



Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon onsdag!
Jäklar va veckan går fort, men det gör ingenting! Då kommer Göteborg desto snabbare. Hotell är nåt speciellt. Och två nätter dessutom. Lyx. 

Rumpan känns idag. Marklyften gjorde sitt igår. Ajjjj. Får nog bli fokus överkropp idag! 
Men först jobb och stor hälsokoll på företagshälsovården. Undrar om jag går igenom alla tester! ;)

Ha en fin dag alla goa läsare!



 

Tisdagsträning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite seg dag på jobbet. Inte ett enda sälj på hela gruppen. Katastrof. Men imorrn är en ny dag och nya tag! Man märker verkligen hur mycket säljet spelar roll, det är ju det vi jobbar för på nåt vis. Men som sagt, alla dar kan inte vara toppsäljdagar. Så är det för alla.

Sen blev det puls 30 minuter, ben och mage. Fokus på marklyft och squats med skivstång. Och magövningar utan vila. Hoppas på härlig träningsvärk imorrn! La även tid på stretch idag. Lika viktigt att vara smärt och smidig, som stark och muskulös. 



Vitaminer

Skrivet:    ·  Allmänt
Påfyllning! Det här är bra skit! Håret växer och detta lilla piller stimulerar även ämnesomsättning och immunsystem. Ett extra vitamintillskott helt enkelt! En om dagen. 



Inspiration

Skrivet:    ·  Allmänt
Lånelöfte - CHECK!
Direkt på telefon, slapp stessa iväg till banken på möten och grejjer. Riktigt bra och snabb service måste jag säga. Så nu är det bara att gasa och hitta den perfekta lägeneten. Jäklar va läskigt det börjar kännas. Det blir på riktigt nu, bara att lägga ett bud och sen kan den vara min. Whoop. Spännanade och lite läskigt!
Börjar tänka inredning nu. Ny soffa, ny säng, vitt, vitt och grått.
Kommer bli bra. Riktigt bra! Och jag har ju många som vill hjälpa och komma med tips, sånt gillas!
 
Inredning, jäklar va kul! Och speciellt när man får inreda sin egen, alldeles egen lägenhet!
 
Här kommer lite inspiration! Love it.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regntisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Regnet snattar på rutan och jag vill inte gå upp. Sängen är alldeles för skön idag. Tur att jag lånade mams bil, slipper bli dyblöt allafall. 

Kaffekaffekaffe. 




Middag på Lövet!

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen va det dax för mamma-dotter-middag igen! Den här veckan va det Idas tur att stå för mat och vin. Och lika underbart varje gång! God mat och massa skratt och som vanligt pratar vi i mun på varann och hinner knappt hälften! Riktigt mysig och sen kväll hos Ida! Italiensk tapas till förrätt, världens godaste risotto till varmrätt, lagom krämig och med mjuk smak av vitlök. Till efterrätt stekta äppelskivor med honung och hackade mandlar. 
Mätt tjej kryper nu ner i sängen. Jag körde hem och jäklar vad man spänner sig. Mötte en kronhjort på vägen. Det räckte! Usch för djur i mörker alltså. 

Stort tack för så mysig kväll och sjukt god mat. Risotton fick jag receptet på och kommer definitivt testa snart.  Risottoris, buljong, hackad lök och vitlök, med vinägrettruccoladressing och cocktailtomater.

Kram och natti! <3




Presentkort!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag får man presentkort när man säljer! Valde Claes Olsson. Snart tjänat in hela klockan! Den kommer passa finfint i nya lägenheten! Snyggaste väggklockan!




Dagens

Skrivet:    ·  Allmänt
Här kommer en måndagslista, bara för att jag älskar listor.
Dagens lista, shoppinglista, attgöralista.. Listor är bra skit. Speciellt listor man kan bocka av och stryka. Tror det handlar om känslan att få saker gjorda. Check på den ni vet. Den typen av lista gillar jag bäst.
 
Dagens klädval: Black. Till och med strumpor och bh fick vara svarta idag.
Dagens nya: Inviger nya skorna. Sådär skönt stela som bara nya skor kan va.
Dagens dryck: Multivitaminbrus. Mums. (En om dagen, dock lätt att överdosera..)
Dagens humör: Pigg och måndagspepp. Laddad för träning! Skööönt.
Dagens mellis: Keso och hallon. Och så kaffe. Cirkus 3 koppar.
Dagens doft: Pure Seduction från Victoria Secret. Doftar helt underbart!
 
 
"Fruktig och blommig doft, med en blandning av röda plommon och söt fresia."
 
Enriktig fin doft! Här är hela paketet. Kommer tomten i år tro? ;)
 
 
 
 
 

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fina läsare!
Måndag är veckans start och det är bara du som bestämmer hur bra den här veckan blir! Drömde att vi hade en sleepover på jobbet. Sängar över hela kontoret. Lite som ett Big Brother avsnitt. Med sköna bästa teamet! 
Ja, jag gillar mitt jobb! ;) 

Ser fram emot en riktigt bra dag och en riktigt bra vecka! Nytt träningsupplägg a 'la Jutta, bra säljdagar på jobbet, Mamma- dottermiddag ikväll hos Ida, ev en dejt med onsdagsklubben och höstliga mysiga kvällar framför massa bra tv och så Göteborg på fredag! 
Whoopi!! 

Gör den här veckan galet bra nu! <2



Söndag, Solsidan och Farsdagmiddag

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom precis hem efter middag hos m&p. Kyckling Marengo smakade mums! Mör kyckling, champinjoner, chalottenlök, vitlök, tomater och fond. Inte så tokigt. Sen soffläge och Solsidan. 
Perfekt avslut på helgen! 

Nu laddar vi för en ny bra vecka med allt vad den ska innehålla. 

Hoppas ni haft en skön söndag. Puss på er fina! <3



Sköna söndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kaffe med Jutta, sen iväg på visning!
Förbi Miranda och valde bågar, äntligen. Och så blev det en skön promenad runt brandholmen! Lite tvättis på det. Bra söndag! Man hinner mycket om man bara vill. Strax iväg på lite Farsdagmiddag! 

Hoppas ni har en mysig söndag! 





En lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Lägger upp en bild från gårdagen. På en underbar bästa vän! Sis. Älskar dig! DU är äkta vänskap! <3

Mer än så blir det inte. I övrigt ger jag kvällen inga kommentarer. Punkt.




En lördags outfit

Skrivet:    ·  Allmänt
Black is black. 
Alltid. Och med höga klackar känner man sig lite extra. Så fick det bli. Svart, högt och classy. 




Lördagsshopping!

Skrivet:    ·  Allmänt
3 hemklickade skor fick åka tillbaka. Skönt att kunna lämna tillbax dom i stan och slippa mecka med posten. Bytte till ett par andra. Ett riktigt bra köp. Man ska inte köpa sånt som känns helt okej. Det ska kännas hundra. 
En svart stickad tröja, lite nya B-vitaminer, en svart lite snyggare blus och lite gott till pappa på Fars dag. 

Riktigt bra shopping!




Lördagsträning! Check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Den bästa träningen är på helgen. Då kör vi ett helt eget pass i spegelsalen. Lyx att kunna nyttja gymet och stora salen där det vanligtvis brukar hållas pass. Hela kroppen går vi igenom, armar, rygg, ben och mage. Och det är av dom här passen jag får som mest träningsvärk i ben och rumpa. Marklyft, squats och benböj med vikter. Lite tyngre vikter och set om 20. 

Grym start på lördagen!



Fredagens solning

Skrivet:    ·  Allmänt
Ibland är det bara så skönt. Efter en dag på jobbet och ruggigt väder kändes det mer än skönt med lite sol och avkoppling. I solariet kan man verkligen koppla av. Underbart!




Underbara fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Visst är det nåt speciellt med fredagar? På riktigt bästa dagen på hela veckan.
Man har hela veckan avklarad och bara en härlig ledig helg framför sig. Hur skönt som helst! <3
Känns ofta rätt skönt att inte ha några speciella planer på fredagar, man är ofta trött efter veckan och känslan av en fredag hemma i soffan känns ganska lockande. Mer än så brukar man inte orka. Om man inte har några speciella planer förstås. Skulle träffat Johanna ikväll, men alla verkar ha fått en släng av höstförkylningen just nu, så vi skjuter på det lite. Inte värt att bli febrig och mera risig.
 
Så lite kanske lite solning och sen en skön soffkväll blir helt perfekt för mig ikväll.
Och det bästa av allt, imorrn får man sovmorgon. Underbart!
 
 

Fnitter på jobbet

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltid fredagskänsla på jobbet. IF bjuder på tårta med mycket grädde för dom som vill ha sockerkick. Och då skrattar man åt allt! ;) Det är tydligt det!
Korvfest på Ica Maxi ikväll! ;)



Fredagsoutfit

Skrivet:    ·  Allmänt
Slänger upp en fredagsbild! 




Bästa starten på helgen!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fredag! 
Äntligen! Underbart med hela helgen framför sig! Startade dagen med 1 timmes promenad i ottan med fina Alessandra! Blommenhovsrundan och soluppgång. Inte illa!
Nu tar vi fredagen med storm!
Ha en riktigt bra fredag!




Hela Sverige bakarkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här är så bra! Kollat alla avsnitt och lika bra varje gång. Inte så att man sitter och blir sugen, eller skulle vilja vara en sjärnbagare, men man blir fast! 
Och idag är det spännande! Hejar på min favorit här i soffan. Sjukt duktiga är dom! Och Tilde, henne gillar vi. Det är en sån människa man skulle vilja känna, ha i sitt umgänge eller ha i släkten. En förebild typ. 



En bättre idag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade inte tänkt träna idag. Tanken va nog att vila kroppen. Men så har jag haft en så sjukt bra dag på jobbet och kände för ett bra avslut på gymet. 
Ni vet hur det kan va!
Man känner suget och så får man helt enkelt göra vad man känner. Just då, just nu. Och man ångrar sig aldrig!
Pulspass och ben fick det bli. Och även om det inte är lika kul att köra själv så peppar musiken och det är bara att köra! Imorrn är det fredag! Underbart.



Göteborg närmar sig!

Skrivet:    ·  Allmänt
Drygt en vecka kvar tills jag och mami drar till Götet! Åker fredag efter jobbet, tar ut lite flex och drar innan 4 nångång. Sen sätter vi oss på tåget till Göteborg för att njuta av hotellyx, mysig hotellfrulle, shopping, lunch på stan, kanske bio, restaurang och kanske tom får in lite lördagslunchträning hos Elin på SATS!
Spännande, visst? Blir kul och testa lite nytt. Och krama på Elin.
 
En hotellnatt blev två hotellnätter. Ouups. Lika bra när man ändå åker! Så man verkligen får njuta av hotellet, kingsizehotellsängen, frukosten, stan, shoppningen och hela två middagar på restaurang.
HUR LYXIGT ÄR INTE DET!?
Ser fram emot en mysig weekend med bästa mami! <3
 
 
 
 
 

Morgonkaffet

Skrivet:    ·  Allmänt
Det obligatoriska kaffet. Kanske borde dricka te, men kaffet på morgonen byter jag inte. Ett måste helt enkelt. 

Ha en fin dag och god morgon på er underrbara läsare! <3 



Tacokryddakryddning

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså det blir gott. Stek kycklingfilé nästan klar, tillsätt tacokrydda och vatten. Låt puttra. Och tillsätt vad du vill äta till. Morgondagens lunch kommer bestå av bulgur, tacokyckling, cocktailtomater och broccoli. Alltså hur gott som helst



Att en dusch kan va så skön!

Skrivet:    ·  Allmänt
Inte helt 100 i kroppen, så blev 45 minuters ryggpass idag. Lagom. Helt lagom idag. 55 kg i 8 repetitioner, två varv. Tungt och bra. Rygg är verkligen roligt. Man är betydligt starkaste än man tror och idag lyfte vi vår egen vikt typ. Riktigt bra jobb! 

Och aldrig är väl en duch så skön som efter ett pass. Idag fick håret inpackning, behövligt såhär i hösttider. 

Hur sköter du om ditt hår?



Höstnaglar

Skrivet:    ·  Allmänt
På jobbet hinner man mycket mellan samtalen. Speciellt när det är lite lugnt på luren. Fixar naglarna och sippar kaffe. Tänk va mycket finare man känner sig med målade naglar. Dock har jag fobi för avskavd färg, vilket betyder att man får måla om typ varje dag. Hellre inget nagellack än avskavt nagellack. Det är inte okej. 

Like the new color! 




Boost

Skrivet:    ·  Allmänt
Boost i form av vitaminkick. Behövs! Gott är det oxå. Hur många får man ta om dagen? Gemigenergi.



Bättre än igår?

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Idag blir en piggare idag! Laddar upp med c-vitamin och halsen känns faktiskt ingenting idag! Skönt. Det gäller bara att bestämma sig och lyssna på kroppen! 
Ser fram emot en piggare dag och ett rejält ryggpass. Det är målet med dagen!

Vad är ditt mål med just den här onsdagen? <3 



Uppraggad!

Skrivet:    ·  Allmänt
Inte helt pigg på hård träning idag. Kroppen ville inte riktigt. Så det fick bli pass och mage. Ryggen får vänta tills imorrn. Det gäller att lyssna på kroppen. Viktigt. Mycket viktigt. 

Avslutade med mage och plötsligt kommer det fram en ny kille på gymet. Och bjuder ut mig! Jo på riktigt! 
Och jag hann varken tänka på hur han såg ut eller om jag skulle ge ut mitt eget nummer eller komma med nån undanflykt, så jag gav ut mitt nummer till en okänd kille på gymet! 
Såhär i efterhand måste jag säga att det va riktigt modigt gjort av honom. 
För var ska man annars ragga om inte på gymet?! ;)



Vitaminkick tack!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
Har inte känning i halsen. Nejdå. Trycker tillbaka och tar en ipren och en c-vitaminbrus.
Man måste betsämma sig. Tänker inte bli sjukis. Halva gruppen är risig och det är många förkylningar i luften.
menjagskainteblisjuk. Måste bli bättre på mitt intag av vitaminer. Ska köpa lite clementiner ikväll och några brusrör. En om dagen. Minst.
 

Work bitch

Skrivet:    ·  Allmänt
Jäklar va bra den är! På repeat just nu. Lyssnar på väg till jobbet, på väg till träningen och på vägen hem.
Perfekt takt och jäklar va peppad man blir. Grym låt! Work it! 
 

Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Regn. Inte okej. Var är du min vita Helly Hansen jacka nu när jag behöver dig som mest? Får bli paraply. 
En grötfrukost och kaffe blir det allafall, sen en tisdag med veckomöte och mera sälj! Hade ett flow igår så kör vidare på det! Sen träning med Juttplutt om hon är piggare. Och skorna ska hämtas!! Whoop!!

Ha en bra dag! Trots regn och rusk.
Puss på er! 



Rip

Skrivet:    ·  Allmänt
Skrollar igenom fb. Blicken faller direkt på ett en hel massa statusuppdateringar. RIP. Fattar ingenting. Vadå borta? Vadå Martin? Vadå RIP? Känner mig helt tagen. Fina Martin från Frejaskolan. Killen alla grabbar ville hänga med och killen alla tjejer ville ha. Hur många gånger har man inte festat ihop, blivit sådär tonårsfull och pussats med den här killen.. Fina människa. Med världens umgänge och med ett stort hjärta. Vad ska man säga?

Helt ofattbart. Tänder ett ljus för alla anhöriga. Livet är orättvist.



Botar träningsvärken

Skrivet:    ·  Allmänt
Bästa sättet att bota träningsvärk är väl ändå att träna? Det känns att jag har ben idag och det kommer kännas ännu mer imorrn. Pulspass och skivstång fick det bli dagen till ära. Med bästa Jenny orkar man mer än man tror. Och man ångrar sig aldrig! Nytt pulspass, provsmak på Celsius och utdelning av proteinshejker. Ingen vanlig måndag på gymet direkt! Fick med mig två provsmak med smak av choklad. Celsius däremot är ingen favvo, smakar mest som avslagen läsk och inget jag kommer köpa själv. 

Men tack till bästa Cms för bra start på veckan!





 

Dax för lite nytt protein?

Skrivet:    ·  Allmänt
Börjar bli sugen på att betsälla hem lite nytt proteinpulver. Jag va ju riktigt duktig och tog alltid en shejk efter ett tufft styrkepass förut, men sen har jag lixom glömt bort det. Det va ju lite av en belöning efter passet och jag kan ärligt säga att jag LÄNGTADE efter shejken under passet. Belöning. Den bästa belöningen. Testat jordgubb/vitchoklad och choklad. Och båda smakerna fick högsta betyg. Rätt bra att kunna varva och köra varannan dag, då tröttar man aldrig heller. Och extra tillskott är ett måste om man ska bygga. Och starkare vill vi ju bli! Frågan är vilka smaker jag ska beställa hem nu?
 
159kr styck och det räcker ett bra tag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wok till middag?

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag är ett big fan av wok. Man kan variera hur mycket som helst, ta vad som finns i kylen och det blir (nästan) alltid hur gott som helst. Kycklingfilé, strimlad biff, lax, skaldjur, zuccini, broccoli, champinjoner, paprika, färsk chili, sesamolja, cashewnötter, sesamfrön, minimajs. Ja, listan kan göras lång.
Hemligheten är att woka på hög värme, lite i taget och börja med det som tar längst tid. Sist tillsätter du nötterna och eventuellt en woksås, teryiakisås eller liknande. Ris, nudlar, pasta eller varför inte ät woken som den är!
Nyttigt, snabbt, enkelt och hur gott som helst.
MUMS för magen!
 
Vilken är din favoritwok?
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag!
För mig betyder du ny vecka, ny start och nya utmaningar. Måndagar känns inte jobbiga. Inte den här måndagen allafall! Förändring, nystart eller bara ett skönt flow i kroppen. Oavsett vad måndag betyder för just dig så är måndag alltid måndag! 

Ha en fin start på veckan! <3 




Entrecotê

Skrivet:    ·  Allmänt
Kött är alltid kött. Även om jag inte kan kalla mig riktig köttälskare så va det här köttet mört och riktigt gott. Till det gjorde mami svampsås, sallad och vitlöksfrästa morötter. Mums!

Mätt och söndagsmysig kryper jag upp i soffan och laddar för en ny vecka.
Puss på er fina läsare! <3




Dejt

Skrivet:    ·  Allmänt
Hos Foppa kan man bara va. Man kommer precis som man är och bara hänger. Busar, myser, leker och matar pannkakor. 

Underbara ungar! <3 



Sköna söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Fixar lite. Städat och slängt in två maskiner tvätt. Känner mig ganska redo för veckan. Älskar söndagar. Sköna, underbara lediga dag!

Nu åker jag till Foppa och myser! Sen blir det söndagsmiddag hos m&p. Entrecote och Solsidan bjuds det på ikväll. Inte så tokigt.

Ha en riktigt skön söndag! <3





Söndagsträning check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit gott och många timmar. Sjukt skönt att inte behöva ställa klockan på helgerna. Och att sova i sin egen säng måste vara bland det bästa!
Kaffe och uppladdning inför veckans roligaste pass. Hela kroppen fick jobba. Squats, marklyft, rumpa, insida, baksida. Ny övning för baksida på gymmets nedre plan. Riktigt bra övning. Spänn fast ett ben i taget och pressa upp. Biceps, triceps, rygg och mage. 

Hela kroppen! Skön känsla!



Så mycket bättre

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen skaffat premium. Vilken värld som öppnat sig! Välj och vraka ba. 
Kollar Så mycket bättre och unnar mig salt i form av skruvar. Och dip såklart. Det måste va bland det godaste. Ibland får man unna sig. Salt är mitt socker. Äter så mycket hellre salta saker än sockrigt söta. Och ikväll får man unna sig! Och vilket jäkla program. Agnes, Ken, Bo Kaspers, Lill. Grymma tolkningar! Riktigt bra. 
Hoppas ni har en bra lördag, oavsett om ni är på fest, pimplar vin eller ligger i en skön soffa. <3






R.e.c.o.v.e.r.y

Skrivet:    ·  Allmänt
Velade lite. Men ibland måste man lyssna på kroppen. Klart man alltid kan tagga till på nåt vis. Men för vems skull? Är man trött och slut som artist, dessutom efter alkoholintag och för lite sömn, då är man värd soffan. Och så fick det bli ikväll. Recovery. 
Mys och soffan. Det är guld värt ibland.



Pooolparty de luxe!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det hör inte till vanligheten med pooolparty i november precis. Men Carro och Jimmy hade verkligen fixat en riktigt bra kväll!
18:e våningen, med en utsikt som va helt fantastisk! Såg ut över Globen och hela vackra Stockholm. Fantastiskt! 
Rosébubbel och pool hela natten! 
Tack bästa värdparet för en sjukt bra kväll! 









Medarbetarsamtal

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag va det dax för medarbetarsamtal med bästa chefen. På en och en halv timme gick vi igenom mina mål, vad som motiverar mig och företagets förväntningar på mig och min insats. Mina förväntningar på mig själv, mina bidrag till gruppens resultat och sammanhållning och min prestation hittils. Jag har haft månadsanställning sedan 1 juni och tydligen presterat GULD!! Så mycket positiv feedback och beröm på dryga timmen va länge sen jag fick. Herregud. Jag blir alldeles tagen och alldeles jätteglad.
Måste dela med mig lite, bara för att jag blir så himla glad!
 
"Du presterar strålande resultat och vi är så stolta att ha dig på vårt team. Det finns ingenting att anmärka på dig och ingenting du kan göra annurlunda. Du är en klippa!"
 
Jag tror att det handlar om att jag faktiskt trivs så sjukt bra här. Jag känner verkligen att jag hittat hem och att sälja ger mig adrenalinkickar, mersmak och av mål, pepp och bonus får mig bara att kämpa ännu mer!
 
Underbara arbetsplats, fina kollegor och framför allt, en helt fantastisk chef!
 
 

En dagens

Skrivet:    ·  Allmänt
Slänger upp en dagens!
Fint väder och strålande sol. Skinnjackan på. Måste ju passa på så att säga. 

Tillägger att jag bara älskar mina byxor från Gina. Jäkla bra köp alltså!



Fredag!!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Fredag!! Hur underbart är inte det! Nu är  det fredagskänsla på riktigt! Tog oss ut på en morgonpw! Ställde klockan och insåg att det är inte jobbigare att gå upp  oavsett när klockan ringer. 45 minuter i snabbt takt. Nu blir det kaffe och frulle innan jobb. Medarbetarsamtal med Anki klockan 9.00. Och efter jobbet drar vi till Stockholm! 

Önskar er världens bästa fredag! Bästa dagen på hela veckan! Puss på er! 





Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt