Startsidan

Plusgrader

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon tisdag! 
Inte riktigt lika underbart väder idag, så därför kan vi prata om gårdagen istället! 
Det va LJUST när jag lämnade Ella, fåglarna kvittrade och grus på gatorna. Hur underbart som helst! Sa till Ella på vägen till föris att det här att det snart är vår - det gör mamma så lycklig! 
"Ella åsso lycklig mamma!" Gullungen. <3
Längtar så sjukt mycket efter att solens strålar ska bli sådär vår-varma ni vet, första koppen kaffe mot en husvägg i solen, och när man kan börja använda sneakers. Herreguuud så underbart! Snartsnartsnart! 
 
Helgen bestod av måla, måla måla. Allafall lördagen. Men Jimmy är snabb (kan även det här med att måla, handyman alltså) men han är noggrann och färgen vi valde kanske inte va en jättestor förändring, men ändå blev resultatet så sjukt bra! Cumulus hette färgen. Mjuk ljus sand skulle jag beskriva den. Hade bruten vit tidigare på nästan hela nedervåningen så det här blev ett riktgt lyft! Ella och jag städade duschväggarna och lite annat. Stekte pannkisar och myste. Det va ju lite småkaos med färg på väggar och möbler överallt men alltså hon är så duktig. Min Ella <3 
Kan försäka lägga upp en efter-bild sen men det är sjukt svårt att se på bild! 
Nästa steg är övervåningen och övre trappen som ska målas. Kanske nu till våren. 
Sen kom m&p hit och hängde, åt flankstek (första gången och ja, det såg mörare ut än va det va men det va helt okej, är dock så känslig för när kött blir torrt) 
Söndagen va en riktig mysdag inne, alla va trötta så vi hängde i soffan & sen gick vi bara och köpte glass. Så skönt ibland att tillåta sig att bara va. Sen åkte Jimmy och spelade paddel och vi fixade söndagsmat. 
 
Igår såg vi senaste Tunna Blåa Linjen - om ni inte sett det så är det ett måste! Senaste avsnittet va så så bra!! Satt på helspänn hela tiden. 
Annars följer vi Farmen, BB (inte fastnat än dock), Basic Bitch, Helt perfekt, Alla utom vi, Tunna blåa linjen, Pappas pojkar. Lite tips om ni har torka! 
 
Håller tummarna att Ella inte blir hemringd idag, hon nyste några gånger och hade lite lite lite snuva imorse. Men dom är ju stenhårda så vi får se. 
Ha en fin vecka nu! PUSS!
 
 
Va på mitt tredje besök hos Jenny på House Of Beauty och nu är jag såsåså nöjd! 
Grymma hon!! 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR