Startsidan

210309

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej tisdag! 
Tittar ut på små små snöflingor idag, känns väl sådär att det vänt igen och blivit kallt. Men vi är ändå inne i mars så våren är snart här på riktigt! 
Helgen va DRÖM, alltså dröm. Åkte till Norrpan efter att jag slutat jobbet, Ella va hos mamma & pappa och fick ha fredagsmys där. Vi checkade in på Grand, Jimmy hade bokat nåt deluxerum som va verkligen superfint. Skålade i lite bubbel innan vi gick till papagrappa och mumsade både förrätt och varmrätt, tog ett glas bubbel där med. Charkbricka till förrätt och så världens godaste pasta vongole till varmrätt. Blir så inspirerad av Benjamin och hans goda pastarätter haha! Har ni inte sett Benjamins så see! Feelgood. Allafall, när vi va mätta i magen gick vi bort till Hemmakväll och köpte med oss lite godis, gick tillbaka till hotellet och kröp ner i hotellsängen, myste och kollade talang. 
Sov gott (men vaknade vid 7) och fick en mysig hotellfrulle innan vi åkte hemåt. 
Man behöver verkligen inte åka längre bort än så! Speciellt inte när det är corona och man ändå inte gör en massa saker. Både hotellet och restaurangen va corona-anpassat oxå såklart. Sen saknade vi ihjäl oss efter Ella så kramades lite extra på lördagen. 
 
Söndagern spenderade jag & Ella med Therese & Melissa. Så mysigt att äntligen få ses med våra tjejer! Blir fasen rörd, tänk att våra små nu är kompisar!
Längtar tills man får ses inne, kan ha middagar hos vänner igen och barnen kan leka INNE. Haha, Ella frågar alltid, "Gå in till dom, mamma" Även barnen är trötta på både facetime och att behöva vara ute, alltid. Men snart kanske vi kan börja umgås lite mer normalt, hoppas vi!! 
 
Den här veckan kör vi tydligen prom-maraton! Igår med Natta på lunchen, idag med Therese på lunchen, Ida kvällsprom, (ÄNTLIGEN!!) onsdag med Jutta, haha! Vi kör ba! man vill ju va i toppen på jobbets tävling! 
 
Idag är det även utvecklingssamtal för Ella! Ska bli så kul! Ska fråga allt, ska bli så kul att höra hur hennes dagar är, vad hon leker mest och med vem. Måste ju ändå säga att jag har koll på väldigt mycket men man vill ändå veta små detaljer. Nåt speciellt hon sagt eller gjort. Som en dag när jag hämtade och Marie berättade hur Ella matat Loke med små korvbitar till lunchen. Alltså så gulligt! <3 Man skulle vilja vara en liten fluga på väggen! 
Ha en fortsatt bra tisdag nu! 
 
 
 
Idag ska jag äntligen få träffa fina fina Idan!! <3



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR