Startsidan

LÅTEN

Skrivet:    ·  Allmänt
17.00 En timme kvar av måndagens jobb!
Passar på att blogga lite mellan samtalen här, brukar vara ganska lugnt sista timmen. Måndagar och dessutom längsta jobbdagen på hela veckan, igen jätteskön kombi på den.
Googlat på Vinterkräksjuka men bestämde mig för att sluta tänka, det blir ju psykiskt och tillslut börjar man nästan må illa bara för att man tänker så mycket. Det är verkligen mitt absoluta värsta. Och inte nu. Sämsta tänkbara tillfälle också med jul och nyår i sikte. Och den här veckan ska ju vara mysigaste veckan på hela året! Allafall på vinterhalvåret. Det är nu man ska handla lite julklappar (sista minuten som alltid), dricka glögg på kvällarna, baka lite julgodis och bara ha ALLT det där mysiga framför sig!
Håller alla tummar att vi får va friska till jul och nyår!
 
Vill tipsa om ett gott och nyttigt julgodis som vi åt hos m&p igår. Enklast möjliga! Dadlar fyllda med färskost. Välj valfri philla och lägg i en klick i varje dadel. Mums.
På den här bilden har dom blandat philla med Chèvre och pekannötter.
 
Hoppar träningen idag och går hem till min sjukling istället! Inte värt att utmana ödet här inte, ska smita in på Cubus och köpa hem en potentiell nyårsklänning också.. Kan bli braaa, ska prova med lite lockar och strumpbyxor!
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR