Startsidan

Jobba hemifrån osv

Skrivet:    ·  Allmänt
Heeeeeeej!!
Visst är vädret magiskt? Kvällarna alltså, som man njuter!
I måndags kom m&p och åt spontan middag på altanen. Skulle beställa sushi en det hade för lång levtid så blev pizza istället. Skönt att man ändå kommit så långt att man skiter fullständigt i om man äter pizza en helt vanlig måndag. Spelar noll roll, skönt faktiskt.
 
Igår va Noah, Natta & Adrian över på grill. Köttfärsspett med grekisk sallad. Barnen hade DEN energin, snacka om att dom triggar varann oxå. Vattnade, åt gräslök, grävde i jorden, behövs inte så mycket. Underbara ungar! Så glada i varann! <3
 
Har dessvärre haft två ledsna lämningar på föris nu tisdag och onsdag. Igår va hemsk, så ledsen liten tjej. Och pluttig hela fm. Men från lunch och framåt va hon som vanligt igen. Lilla älsklingen! Gör så sjukt ont i mammahjärtat när dom gråter. Guld vär med sms från förskolan att "Nu är hon glad igen"!
Vi hade ju några veckor där efter inskolningen som Ella va ledsen, men efter det har det gått hur bra som helst. Pratar om Kicka, Emmmmmma (och så Ooooah förstås) Plockar mmmma (blomma) och ger till fröknarna på morgonen. Och trots att all ordinarie personal varit sjuka har hon ändå aldrig protestrerat. Och alltid typ gladaste ungen på hela förskolan. Men så kom tårarna igår, helt oförberedd. Aja, antar att det kan vara lite upp och ner i perioder. Blev bara så paff. Men så är det ju hela tiden, man vänjer sig så snabbt vid allt som går bra. Har man haft en lång period med bra sömn och så kommer en natt med lite knök och stök så blir man helt slut, man glömmer fort och vänjer sig snabbt. Hoppas allafall det ger sig snart. Separation kan va jobbigt för vissa och Ellis har varit inne i en mammig-period, kanske hänger ihop.
Vill bara att hon ska va den glada, busiga och underbara lilla tjej som hon alltid är! <3
Håll tummarna för glada lämningar igen!
 
Jobbar hemma nu resten av veckan. Och nu, när allt är på plats så känns det ändå bra! Bara innen man meckat hem skärm, tangentbord och mus, alla papper och laptop som det känns jobbigt! Men nu så. Tog morgonkaffet uoch ska sitta ute hela lunchen och  njuta av solen! Det va allt för nu! Jo,e till. GRATTIS till Josse & Alejandro som ska få en liten tjej i oktober! Längtar!! <3 PUSS
 
 
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR