Startsidan

Påskledigt

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina ni!
VÄDRET! Alltså hur underbart?! Nu är det vår på riktigt. Cykla till jobbet när himlen är klarblå, det är vår i luften, ni vet doften av vår, och solen skiner. Det är fint det! 
Igår tackade vi av fina kollegor på jobbet, köpte lite bubbel och present och fikade ihop. Sen skulle alla ha gått ut på en aw ihop, men det droppade av fler och fler och det slutade med att jag, Nina & Gunilla gick till nya Bryggeriet. En tredjedel av gänget men vi hade så sjukt mysigt så det gjorde verkligen ingenting att vi va så få.
Premiär för uteservering! Hur underbart?! Den känslan alltså! Satt i lä och det va så skönt. Fick sånt pirr i magen, ni vet som innan man fick barn och busar på en helt vanlig onsdag! Man tar två glas bubbel och blir sådär mysig i hela kroppen. Skrattade så mycket igår! Vid 19 cyklade jag hem, då sov Ella så jag fick pussa lite extra på henne imorse. <3
Igår hade dom haft äggjakt på föris, alltså gullungar! Så roligt att höra allt dom hittar på! Och nu när det är så fint väder så är dom ute nästan hela dagarna! Äter mellis ute, så mysigt!
Och snart påskledigt! 
Ha en fin dag i solen, njut så mycket ni kan! <3 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR