Startsidan

Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina! 
Blir inte jättemånga inlägg här, men jag håller i! Hoppas ni ändå går in och läser då & då. Alltid lika roligt att se att så många hittar hit! 
Livet rullar på! Ella blir 5 (!!) månader den 1 februari! Korrigerad 4 månader. Dagarna går undan, har ofta saker planerade och få dagar vi inte har nåt på hela dan. Hänger med Natta & Nois så ofta vi kan! Och även andra mammor. Lärt känna så många och det är kul att träffa mammor man kan utbyta saker med, ge varandra tips och trix. På torsdag ska vi äta sopplunch följt av bebissång! Ska bli mysigt! Igår va vi hos Amanda och hade playdate med dom små.I em kommer Sandra hit & myser. Så ja, dagarna rullar på. 
Dock inte alltid så glamoröst som man kan tro. Jag jobbar ständigt med att inte jämföra oss med andra, ganska oundvikligt, men jag försöker. Och det gäller att fokusera på vad som går bra, vad som funkar här & nu och vad vår Ella har utvecklats i. Istället för att fokusera på det som inte funkar. 
Okej, så en liten än update då!
Vi hade lyxen att Ella sov hela nätter, utan att äta på natten, fram till nyår ungefär. Då började hon vakna 1-2 gånger för att äta. Men vi somnar alltid om efter vilket är så skönt! 
Ella är en pigg & glad liten tjej! Mycket energi och vill vara med, se och titta. Älskar när man sjunger för henne, busar, kittlar och myser. Vill gärna bli buren, men funkar oxå att sitta i babysittern, eller ligga på täcket. Babblarna är en stor favvo och skönt för mamman att få saker gjorda! Älskar att sova i vagnen, och kan nu även ligga vaken och titta ut. Lite svårt att komma till ro på dagen om inte vagnen är med, det händer för mycket runtomkring för att hon ska somna. Ganska kvällspigg tjej men sover oxå till 8-9 på mornarna. Oftast! Skönt tycker mamman! ;) 
Vi ska börja med lite kvällsrutiner, att tidigarelägga henne så hon blir trött och kommer ner i varv lite tidigare. Och att somna utan att va i famnen eller vid bröstet. Men hon ska va mogen för det.  Hon sover mellan oss nu och även om det kommer bli SÅ skönt när hon sover i egen säng så är det bra mysigt! <3
Nappen funkar inte än, hon fattar inte grejen även om hon inte tycker att den smakar äckligt.. 
Försöker fokusera på det som Ella kan istället för det som inre funkar just nu! Men ibland är det svårt. 
Nu ska jag sätta på kaffe! Ellan somnade just. Puss på er! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR