Startsidan

God morgon torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter med Ella i knät, hon blev trött av frukosten och nu myser vi till Nyhetsmorgon. Kaffet är varmt men ute ser det krispigt ich kyligt ut. 9 minus imorse när Jimmy gick upp. Det är kallt! Ska nog ändå ge oss ut på nån prom, det är det bästa sättet att få Ella att sova middag. Och nu kan hon även ligga vaken i vagnen och titta, så skönt.
Veckan har hittills gått snabbt! I måndags hälsade vi på Wiggo hemma hos Jenny & Robbin. Men han är ingen liten kille, nästan lilla stor som Ellan är nu! Tänk va olika det kan va! Ella kan fortfarande ha stl 56 på body men gärna 62 på byxor. Speciellt Newbie som är så små och tighta i magen. Men snart får vi gå över till 62 även upptill. Min lilla tjej! <3

I tisdags hängde vi med Natta & Noah. Drack kaffe och myste. Vlora & Tiana kom oxå förbi.  Jimmy hade styrelsemöte och kom sent, tur att det snart är helg igen så vi får umgås lite på riktigt. Igår jobbade han hemma och även imorrn, det är mysigt. Även om han jobbar så är han ändå nära oss och kan pussa lite extra på mig & Ella. Igår hade vi sopplunch hos Natta med två för mig nya mammor! Isabelle & Therese. Så roligt att träffa lite nya mammor och dagarna är så mycket roligare när man umgås! 
Önskar er en FIN torsdag! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR