Startsidan

Hej fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara vårväder! 
Kom just in från en långgrunda med vagnen! Gick Brandholmen & tillbaka och va ute 1,15. Så skönt! Jimmy jobbar hemma och nu är det slut på resor för hans del, för ett tag framöver allafall. Och en hel helg ihop! Ska bli så mysigt. 
Veckan har gått snabbt och varit en mysig vecka! Måndagen spenderades med mami, inställd sopplunch med Bella, Therese & Natta, så mycket baciller i omlopp just nu! Och vi är extra försiktiga, vill inte åka på nåt RS! 
Tisdagen hängde vi hos Natta med Amanda och åt soppa! Mysigt att träffa kompisarna Lykke & Noah! Sen blev det löngpromis med Natta på em! Onsdagen hade jag tid på VC för att ta bort leverfläck äntligen, sen åkte vi till m&p och hängde där! Jimmy åkte till Kalmar och skulle va borta över natten, så vi passade på att få sällis och avlastning. Mysigt! 
I torsdags va det sopplunch och babysång! Men en lite mindre grupp den här gången, verkligen många sjuka nu! 
Idag skulle Foppa kommit men även hon risig. Så, sammanfattar veckan som BRA! Även om det är en del frustration och otålighet hos vår lilla tjej just nu! Tröttnar i babysittern & i gymet och man får underhålla bäst man kan! Helst ska jag va i närheten! ;) 
Dom små! <3

Skriver mer i helgen! Ha nu en fin fredag och en skön helg! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR