Startsidan

Soliga underbara vår!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilket väder! 
Som en varm sommar, ljuvligt! Och det är verkligen fint ute nu, grönt och knoppigt. Fullkomligt älskar den här tiden och att få uppleva våren med Ella och va mammaledig och dessutom i HUS - dröm! 
Påsken va fin! Blandat med lite släkt & påskmat, finväder, förkylning och tänder som spökat, två nätter med sämre sömn och bakslag (inte så konstigt om man är liten och har både feber och ont i munnen) men oxå hemmafix, grillat korv till lunch, njutit av vädret, planterat på altanen och varit bara vi. Så sjukt välbehövligt! <3 Längtar mer än nånsin tills mitten av juni när vi har 8 (!!) hela veckor ihop lilla familjen! Magiskt är bara förnamnet. 

Annars då? Ellan är förkyld som sagt men åter till rutiner och läggning efter 2 jobbiga nätter i påskas. Nu har även jag testat att natta med goda resultat! Igår somnade hon på 2 minuter. Vaknade första gången vid ett och somnade om direkt, vaknade igen sen vid 03 och fick flaskan, men då va hon ledsen, hade nog ont i munnen. Pluttan! Kan tanden bara komma upp? Sen är det ju såhär, vissa kvällar kommer gå som på räls, vissa nätter underbara med hela nätter av sömn och så vissa kvällar med skrik och gråt och en timmes läggning, och vissa nätter sämre med sömn. Upp och ner! Försöker acceptera att det är så det kommer va när man har barn. Bara att förlika sig med det! Men att vi numera har kvällarna ihop jag & Jimmy! Det ni! Det har vi väntat på och längtat efter! <3 

Amningen har jag börjat fasa ut & det tog typ en vecka innan kroppen ställdes om ordentligt. Ammar kväll och morgon men inte alltid. Kommer snart fasa ut helt. Och det är blandade känslor! Det har verkligen varit både så sjukt mysigt! Sån fin kontant vi har haft under våra amningsstunder. Sen har det oxå varor tufft, att bröstet har varit inte bara mat, utan mer närhet och napp.. Men när Ella numera inte är så värst intresserad så känns det faktiskt i mammahjärtat! Det va väl det här jag ville? Haha! Man är aldrig nöjd! 

Förkyld som tusan här! Blä! Försvinn alla otäcka baciller! PUSS på er! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR