Startsidan

Skärtorsdag & sömn

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina! 
En liten update såhär lagom till påsk och långledigt med min lilla familj! Ska bli magiskt att få va bara vi, men oxå fira påsk med både Jimmys och min familj. Och så finväder på det! ☀️ 

Vad har hänt sen sist? Mycket. En piggare mamma och en nöjdare bebis. Win win!!
Jag flyttade ner till soffan i fredags och har sovit får sen dess. Jimmy har tagit nattning på kvällen och även nätterna. Och ja, det har verkligen gått över all förväntan! 
Hade väntat mig så mycket skrik, en ledsen Ella som mest ville vara i mammas famn med tutten i munnen, men nej. Pappas trygghet va good enough. SÅ skönt! <3

Nattningen har i snitt tagit 15-30 minuter. Ibland skrik, ibland lite gråt och nån kväll inget av det. Jimmy har funnits där hels tiden. Sen har hon vaknat i snitt 2 ggr innan vi har lagt oss men då har det räckt  med att Jimmy gått upp, ibland tagit upp och ibland lagt handen på och sen har Ella somnat om direkt. Några nätter har hon vaknat och fått flaskan vid 02. Någon natt fick Jimmy kriga i en timme, då va hon ledsen, nån natt vaknade hon till men somnade om efter att Jimmy lagt handen på. Inatt somnade hon 20:00, vaknade 2 ggr innan 22 men somnade om direkt. Sen sov hon till 06:30. Alltså DRÖM! 

Känns så skönt att vi tog tag i det här, för att samsova med en tuttig liten tjej som vaknar varannan timme hela natten det tar på krafterna och funkar inte i längden. 
Nu håller vi tummarna att det fortsätter funka och att även jag kan börja natta snart!
Tror dock oftast att det är lättare och går snabbare när männen tar nattning på kvällen! 
Klart det kommer komma bakslag men unnar mig att va lite glad för att det faktiskt har funkat! 

Annars har veckan varit mysig. Måndagen spenderades hos m&p, avslutade dagen med middag när Jimmy kom från jobbet. 
Tisdagen gick vi ut till Therese i Bryngan och mammorna mumsade brunch när barnen röjde! Haha! Snart kommer det lossna för Ellan med krypet, hon försöker såå! Frustrerad ja! ;) 
Så sjukt god och fin brunch! Och alltid lika mysigt att träffa mamas. 
I onsdags hängde Josse, Jenny & Susanne här. Vi käkade lunch, tog en långpromenad i solen och fikade på altanen. Vilken dag! Och varmare ska det bli! Drömmen nu när vi alla är lediga till påsk! 

Nu vaknade Ella i vagnen, sover så skönt på altanen. Bästa!  Och om vi trivs i huset! Speciellt nu när det börjar bli VÅR!! 
Puss på er och Glad Påsk! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)






DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR