Startsidan

Gotland!

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara semester! 
Gotland har verkligen visat sig från sin bästa sida! 30 grader och strålande sol, heldagar på stranden och ljumna kvällar utomhus med spel i bara shorts & linne! Magiskt! 
Vi njuter här! Bor i en stugby utanför Klintehamn med bara några minuter från en strand som är näst intill folktom. Så skönt! 
Stella & Vincent njuter oxå och jag har lärt dom små liven att säga; "Majjiiiia, det här är livet!" Sötnosar. 
Dagarna har i stort sett sett likadana ut, vaknar vid 9, morgonkaffe & frukost på altanen i skuggan, sen fixa sallad och så ner på stranden. Papporna har gått upp med barnen vid lunch och då har jag, Jenny, Fia & Susanne fått lite lugn på stranden. Eftermiddagssol även är mitt bästa! Ljuset, värmen. Magiskt! Som jag njuter och älskar sommaren! Och den här sommaren kommer man och minnas, inte bara för vädret utan oxå för vår lilla älskling i magen. Som vi längtar! Tänk att nästa sommar kommer hon krypa runt i sanden här på Gotland. 
I onsdags va vi på middag hos min syster Linnis & fick krama på killarna. Mys! 
Och igår gjorde vi Visby! Barnen va på Pippis värld och jag & Jimmy mötte upp resten för en middag ute. Oxfilépastan va sjukt god! Visby är bra mysigt alltså! 
Nu ska vi ner på stranden efter en lunch, haft mulet och regn på fm, började dagen på stranden men fick gå upp när regnet va på väg. Det växlar fort här på ön! 
Imorrn åker vi hemåt, efter en veckas underbar semester här på Gotland! Och när vi kommer hem har vi en vecka kvar! Älskade semester ta aldrig slut! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR