Startsidan

1 februari 2018

Skrivet:    ·  Allmänt
Då va det februari då mina fina! Vilken grejj!
Och så lite sol och vårkänslor om man tittar ut. Solen lyser och snön är smält. Och den känslan, när det börjar bli grusigt på gatorna och när man känner att solen faktiskt värmer - då börjar det bli VÅR!! Gårdagen va en bra dag, känns lite som vi jobbar varannan den här veckan! Måndagen va det nystart och en sjukt bra dag, både säljmässigt och privat. På bra humör lixom. Sen kom tisdagen, lite hängig och en sån fuldag ni vet när man ara vill gå hem. Dock räddade Josse kvällen med en lång prom och en skön efterlängtad sol!
Gårdagen va också bra, pumpen gjorde sitt och med bra vikter och bra teknik gick det sjukt bra! Somnade dock sent igår, Jimmy fick jobba över och satt vid datorn till 23:15 igår, så vi va ganska trötta båda två imorse. Somna sådär efter 00:00 är lite väl sent kan jag tycka.
Men idag skiner solen och det blir ett (till) lunchbesök på ÄT med fina kollegor. Alltså kär i kycklingwrapen! Äter bara innehållet iof, men älskar "röran" med kyckling, grönsaker och dressing! Mums!
Ikväll är det dags för mor & dottermiddag hos Annica! Ska bli så mysigt att ses igen! <3
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR