Startsidan

Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken helg! <3
Först fredag med en sväng på stan! Lite julklappshandling hela familjen, fick med oss massa fint till Ellan, Stella, Vincent, Johannez. Nästan alla barn klara! Ella skötte sig så bra och satt i babyskyddet hela tiden, det funkar klart bättre än liggdelen! Så skönt. 
Sen fredagsmys! 
I lördags hade vi huset fullt av både min & Jimmys familj! Så mysigt! Många barn och full rulle, glögg och saffranskladdkaka, peppisar & lussebullar. Fick receptet av Natta på saffranskladdkaka och den blev verkligen succé här oxå! Kladdig efter 20 minuter exakt i ugnen. Dom sista minutrarna är avgörande för hur kladdig kontra torr den blir. Men sen blev kladdig! ;) Jenny, Jontan med familjer stannade kvar igår kväll och vi beställde online pizza. Så mysig dag! Och Ella älskar verkligen när det är fullt ös och massa folk. Då trivs hon och sover som bäst. 
Nu har familjen Lindblads varit här på julbrunch & fika! Tur att vi bokade om babysimet till mars istället för januari, så man kan äta allt mumsigt utan att få dåligt samvete! ;) 
Nu myser vi i soffan. Ella har upptänkt Babblarna och igår fick vi äta tillsammans både jag & Jimmy! Helt förklistrad vid tvn och alla färger! Trodde Babblarna va för större barn men det gick hem! Och att se Ella i andras famnar, typ Foppas nu idag, det gör mig så glad och varm i hjärtat! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR