Startsidan

NYÅR 2018

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon från oss! 
Tog sovmorgon och vaknade nyss. 11 timmar med en matning, så skönt. Och bra att ha lite tillgodo, lär ju va uppe lite senare inatt! Men det blir inget firande som 2017 inte, då köpte vi x antal bubbel och körde järnet till 04. Så blir det inte! Kommer sippa på nåt glas kanske, nåt bubbel vid tolvslaget & nån sipp Amarone till oxfilén, men det är max. Inte för att jag inte kan, eller ja, Ella har inte greppat flaskan än och eftersom hon sover mellan oss så vågar jag inte dricka. Men det gör mig ingenting! Det blir nyår utan alkohol oxå! ;) Och Nosecco är verkligen ett bra alternativ om man vill dricka alkoholfritt.  
Vi ska fira med familjen Lindblads! Tredje året i rad! Trerätters och spel!  
Tänker tillbaka på 2018, det finaste året i alla kategorier! 
Vi kissade på stickan i januari, magen började så småningom växa, vi lyssnade på lilla hjärtat & på ultraljudet fick vi veta att vi väntade en liten tjej! <3 
Hade en gender hemma hos oss i maj och någonstans visste jag att det va en tjej! Två hjärtan som slog i samma kropp - det är det finaste jag upplevt! 
En fin sommar med många bad på klipporna, både femöre, stendörren, Stenvik. Och så underbara Gotland med familjen Eklund! Magiskt! Brun som en pepparkaka och magen va så fin! Älskade att va gravid! 
Sen köpte vi hus! Skulle inte alls köpa hus nu, men vi blev så kära i det gula lagom stora parhuset på Arnö. Snedtak i sovrummet, öppna ytor och en stor altan! Skrev papper på onsdagen och på kvällen minns vi att jag sa till Jimmy, "jag har nästan glömt att jag är gravid!" Vattnet gick dagen efter! Trodde jag hade kissat på mig men nej! Vi lades in i Eskilstuna på torsdags kvällen och värkarna satte igång under fredagen. På lördagen 14:37 kom hon, vår fina lilla Ella! 2700gram & världens finaste tjej! Sån obeskrivlig kärlek! 
Nu är Ella snart 4 månader och det känns verkligen som hon alltld har varit en del av oss! Och det blir bara mysigare och mysigare för varje dag som går, jag blir tryggare som mamma och hon växer, man får mer kontakt, hon skrattar och ler, är så med nu! Älskade lilla tjej! <3  Älskar dig så obeskrivligt! Gör allt för dig! 

Gott Nytt År fina ni! Och tack för att ni läser! Uppskattar era siffror massor! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)






DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR