Startsidan

Ellas första jul!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är nåt speciellt verkligen. Ellas första jul! 
Jag som alltid älskat julen men nu blev det lixom en helt ny dimension. Världen förändras när man får barn, det är ingen klyscha. 
Magiskt! <3

Uppesittarkväll hos oss med fullt hus! Ella va så duktig och pigg! Som alltid, hon vill va med, nyfiken liten tjej vi har! Satt i många famnar och myste, men som oftast vill hon att man går runt & titta på saker. Vår lilla tjej! Man börjar se en liten personlighet växa fram. Och för varje dag som går får man bara ännu mera kärlek till den där lilla tjejen, hur det nu kan va möjligt! 
Julafton åkte vi ut till Svalsta runt 12, sen blev det julbord, Ella kollade Babblarna och vi fick äta ihop. Lyx! Bästa barnvakten!  Sen myste vi, tomten kom och vi fick massa julklappar tok Ellan. Minst får mest i vår familj! Så är det! 
Kläder från mig & Jimmy och saker till Ella! Så bra! Hoppgunga, overall, klossar med namn och bilder på Ella, bitleksaker, en mjuk pekbok från Jollra, en mjukiskanin man kan värma i mikron så Ella får krama på nåt varmt och mysigt i sängen & annat fint. Tack snälla familjen! Så mycket fint och användbart! <3

Juldagen spenderads i mjukisar hela dan, jag & Ella va ute på prom med Susanne & Stella. Annars hängde vi i soffan, kollade filmer, åt rester och bara myste. Inga krav..
Stannade en till natt. Och det fick verkligen bra med Ella, över all förväntan. Så duktig vår lilla tjej! 

Nu är vi hemma, packat upp & fixat oss. Snart kommer m&p, Linnea och killarna på annandagsfirande. Men idag blir det inte julmat, nu är det slut på köttbullar, skinka & choklad. Ikväll blir det nötstek med rödvinssås och hasselbackspotatis. Gott efter allt salt och flott, haha! 

Ha en fin dag och god fortsättning! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR