Startsidan

Hej då till semester och sommar!

Skrivet:    ·  Allmänt
Tillbaka på jobbet och precis som jag trodde så va det nästan mest jobbigt igår. Och inte för att jag inte trivs eller ser fram emot en fartfylld höst med kära kollegor utan för att inse att det är en tid man tvingas säga hejdå till, en semester och en sommar som lider mot sitt slut. Separationsångest.
Kommer ihåg när vi satt här på jobbet och diskuterade våren - hur underbart det är att ha ALLT framför sig! Vårsolen, första grillen ute, första lunchen i skuggan, tygskor och solbrillor. Första av allt. Och känslan när man har det här härliga framför sig! Lyckan när man stänger ner datorn och skriver autosvar på mailen, kramar alla hejdå för att ta semester och njuta av varenda sekund ihop med min Jimmy! <3
 
Men allt har sin tid och sin charm och nu kickar vi igång den här hösten med lite sensommarväder, visst?
Rutiner. Ganska skönt ändå. Lite mera träning och lite mindre bubbel. Och sen är ju hösten himlans mysig ändå! Man får mysa ner sig i soffan, plöja serier en hel helg om man vill, tända massa ljus, äta mustiga grytor och ha middagar hemma. Mystid helt enkelt, Ta höstiga promenader och frysa sådär lite lagom i en lite för tunn jacka.
Det är charmigt om nåt! Speciellt när man har nåt att dela mysdagarna med! <3
 
 
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR