Startsidan

Mattips

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndag em och nästan ensamma på kontoret. Bara vi här uppe på sälj som jobbar till 18 på måndagar. Lite mysigt ändå. En bra måndag, lagom tryck på telefonen, totalt 3 koppar kaffe, kycklingsallad till lunch och ett inhopp nere i receptionen när bankrådgivarna skulle fotas, men det gick bra!
Haft sån där badhairday hela dan, att man aldrig lär sig?! När man står och velar mellan att tvätta håret och inte, då ska man komma ihåg att man ångrar sig aldrig! Men ikväll blir det hårtvätt och inpackning! Det gillar håret! Känns nästan som att jag skulle behöva slänga i en färg snart igen, men får nog nöja mig med att färga på Jenny och en kollega den här veckan. Körigt! ;)
 
Tar en prommis hem efter jobbet sen blir det lite handling på Maxi. Skönt att ändå lägga in promenader när man inte hinner eller har motivationen till att träna. Promenad till och från jobbet är en bra vardagsmotion och drygt en timmes motion! Bra bra!
Så, vad ska vi hitta på för gott den här veckan då?
 
Pannbiff med klyftisar har blivit vår nya favvo! Höstigt och gott!
 
 
Sen är ju renskavsgryta hur gott som helst! Med lingon! Det är mitt nya, lingon! Ibland är det ketchup, ibland lingon. Men det är verkligen tillbehören som gör det lilla extra.
 

Räkor med vitlök, chili och bönpasta är också fräscht! Ett säkert kort! Och lär man sig hur man tillagar räkorna på bästa sätt, fräser snabbt med olivolja, hackad vitlök och chiliflakes - så blir det succé! Bönpasta är givet till! Den här såg himlans god ut, med saffran - lite juligt.
 
 
 
 
SÅ fräscht!
 
Sen är ju kycklingwok en favvo, jättelänge sen verkligen. Men så gott!
 
Och så vår favvo, Biffstroganoff med ris! Vår första dejt. Det va då han fick mig på fall, hihi! <3
 
Så, där har ni lite mattips! Bilderna är hämtade från google.
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR