Startsidan

Drömtydning

Skrivet:    ·  Allmänt

Ny vecka! Snart är det jul. Herreguud! När ska man hinna köpa julklappar dåå? Får bli efter den 21:a. Då har vi gjort det sista i skolan. Puh.

Dagen har bestått av plugg, uppsats, uppsats, uppsats.. Sen träning med Sandra. Skönt. Passade på att raka benen, köra inpackning, peela och så. Så nu är man som en ny männsika då. Lite pasta & kyckling på den så somnar jag gott i soffan snart..



Drömmer du mycket? Läste i Metero imorse om hur man ska tolka sina drömmar. Nåt som stämmer in på dig?

Drömmer du att du blir jagad?

Att bli jagad – stress. Du har svårt att hinna, eller orka, med de krav som ställs på dig. Jagas du av familjemedlemmar är det skuldkänslor och privatlivet som stressar dig. Okända jägare handlar om en allmän fruktan för ekonomin och framtiden medan arbetskamrater och chefer är jobbrelaterad stress.

Att jaga själv – lösa problem. Att jaga något eller någon betyder att du bör/kommer att hitta drastiska lösningar på dina problem.

Att du har sex?

Drömmer du att du har sex eller att du ser andra ha sex? Sådana drömmar beror oftast på fysiska signaler från kroppen när blodomlopp och slemhinnor ”testkörs”. Kroppen signalerar att den är redo för sex och det undermedvetna skapar ett skäl till varför kroppen reagerar och då drömmer


Att du är naken?

Är du naken i en folkmassa i din dröm? Det handlar inte om sex utan om brist på personlig integritet och att man känner sig maktlös i sin vardag. Helt enkelt att andra ”ser igenom” ens sociala försvar. Att göra privata saker offentligt betyder samma sak.

Intressant va? ;)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR