Startsidan

Måndag & Vabb

Skrivet:    ·  Allmänt
Kanske jinxade lite för mycket sist? 
Blev allafall hemgång för Ellabus i onsdags. Fick ett sms vid 14:30 att hon hostat LITE. Och ja det va det lilla. Inget snor utan bara PYTTE hosta. Sjukt va konstigt allt blivit. Förstår att förskolan har regler som ska följas men det blir så konstigt att hämta hem en pigg & glad Ella som helst av allt bara vill stanna och leka med alla kompisar. Knappt med någon symtom alls. 
Så det blev vabb för mig i torsdags & fredags. Tur att solen har visat sig och att det faktiskt då va så varmt och skönt. Hängde ute hela dagarna, lekte i lekparken och åt mellis ute. Mysigt ändå. Sen har hostan tilltagit så vabbar idag med. Inatt hostade Ella mycket, men idag på dagen ingenting. Och två symtomfria dagar ska det ju va nu. 
Och inte får vi träffa mormor & morfar heller. Det suger. Men ja, dom är ju i riskgruppen så då måste man ta sitt ansvar. Tråkigt men sant. 
Tur att FaceTime finns! 

I helgen har det rensats! Herregud. Och sålt allt vi lagt ut. Så skönt! Ellas rum ska fixas klart och hon ska få en ny säng. IOM det sålde vi tältet som inte hade plats. Hon har aldrig riktigt gillat spjälsängen så den rök. Nu ska vi köpa en resårmadrass och ställa på golvet, på dagarna kan det vara en läs och myshörna och på nätterna hoppas vi att hon kommer gilla att sova där. Sover ju mellan oss nu sen ett bra tag tillbaka. Höstas kanske? Och eftersom det funkar så bra, hon somnar dirr med vällingen och sover gott hela natten så har vi lixom inte orkat ändra på nåt som faktiskt funkar. Ah ni fattar. Och att ligga och nussa på Ella är det mysigaste som finns. Dock är hon vissa nätter en elvisp i sängen och då önskar man att hon hade en sång hon trivdes i.  Ska bli kul att inreda! 

Lite bilder från veckan! Några är från pappas fölsis, som firades ute på altanen.
Nu ska jag äta lunch här hemma. Ella sover sen en timme tillbaka. Puss!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR