Startsidan

Hej soliga tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina ni!
Vet att länken inte funkar via insta, men hoppas ni hittar hit ändå!
Hur mår ni? Vi mår bra, peppar, peppar. Ella gick på föris hela förra veckan och jag kunde hålla ställningarna på jobbet, vilket va tur, iom att vi va halva styrkan på plats. Hoppas för allt att vi håller oss friska och att dom inte får för sig att sänga förskolorna. Ella älskar verkligen att vara där nu, så glad i mammahjärtat! Bästa förskolan! <3
Skulle dom stänga får man barn som klättrar på väggarna och ett samhälle som helt stannar av, om ni frågar mig. Vi måste ju ändå försöka leva på som vanligt, vi som är friska och inte i riskgrupperna. Har jag rätt? Oxå sås jukt trött på att läsa, prata och lyssna på allt som har med corona att göra. Ni med? 
 
Aja. Hade allafall en DRÖMMIG helg, alltså världsbäst på alla sätt! 
Hängde med Natta, Noah och Adrian hela lördagen. Grillade lunch, barnen va i sitt bästa, drack första kaffen ute i lekparken och hade en så mysig dag! Dom är så fina mot varann Ella & Noah, klappar på varann och kramas på sitt sätt. Älsklingar! 
I söndags hade vi kalas för Vincent, ute. Det är tydligen så man får göra nu. Men solen sken och hamnen va full av lekande barn, så det va fint. Och kaffe smakar väl alltid godast ute! 
By the way. Vilken babyboom det är just nu. Alltså plötsligt får alla sin nummer tvåa. Galet! Idag säger vi grattis till världens bästa pappa som fyller år! Ska fira med utefika idag efter jobb och föris! <3
Det va allt för nu. Pusss!
 
 
 
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR