Startsidan

200319

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina ni!
Hur mår ni? Konstiga tider nu. För två veckor sen hade man ingen aning om att det skulle bli så sjukt stort och så allarligt. Ett virus i Kina lixom?! Kommer inte drabba oss. 
Men så på kort tid har det spridit sig över typ hela världen, sjukhusen är överfulla av patienter med viruset, skolor stänger, butiker stänger. Restriktioner för riskgrupperna,  utegångsförbud i vissa länder. SJUKT. Hur länge ska det här hålla på? Antar att det bara är början. Men läskigt är det. Ändå försäker man leva på. Ella har gåttpå föris hela veckan och jag är en av få som matar samtal här på jobbet, mycket samtal om resor och inställda semsterplaner. Och folk bunkrar. Alltså lägg ner! Om några börjar så måste ju alla andra haka på, annars kommer man ju själv stå utan toapapper och spegetti. Verkar vara det som är mest poppis.. Klart man ska klara att va hemma i nån vecka OM nu hela familjen skulle bli sjuk men att bunkra upp sig på ersättning för ett år framåt känns ju helt galet. Då är det nån annan stackare som får vara utan istället.
 
Aja. Svårt att inte skriva nått om coronan, det är ju lixom överallt känns det som. Allafall glad över att vara på jobbet! Trivs hääär. <3 Och Ellan får vara på föris, som hon älskar! 
Lämningarna nu går jättebra! Oavsett vem jag lämnar till. Så skönt, ni anar inte. Nu är det istället så att hon inte vill gå hem, lilla skrutt. Igår när jag hämtade va dom ute och lekte, plaskade i alla vattenpölar - Ellas bästa! "Hon älskar verkligen att va ute, så nyfiken och glad tjej" Sa dom igår. Åh mammahjärtat då alltså! <3
 
I helgen va vi barnfria jag & Jimmy. Skulle egentligen bott på hotell i Sthlm, shoppat på MOS osv. Men vi valde att skjuta på hotellet och huvudstaden och drog till Norrpan istället. Ingelsta va lite folk och vi spritade händerna hela tiden. Sen åkte vi hem och lagade tapas. Drack ett glas vin och kollade film. Sov gott men tog ingen egentlig sovmorron, vaknade 07:30. Då böev det Nyhetsmorgon och kaffe i sängen. Bästa! <3 
Sen hämtade vi hem Ellabus som sovit hos m&p. Allt gick kanon! Första natten borta men def inte sista! Lyx att få vara lite själva. 
 
Det va allt för nuuu. PUSS
 
 
 
 
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR