Startsidan

Friday!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag igen!
Två dagars vabb för mig, onsdag och torsdag. Idag är mamma hemma med Ella som fortfarande är hostig som tusan. Nu har förkylningen verkligen brytit ut och näsan rinner. Hostan är något bättre ändå så vi hoppas att Ella är på bättringsvägen. Så typiskt nu närr vi just skolat in, det här va ju hennes andra riktiga vecka. Men men, är det vabruari så är det. Bara att gilla läget.
Va på VC i onsdags och lungorna lät bra, hostan hade inte kruppliknande ljud (då) så hon trodde att det kunde vara förkylningsastma. Vi försöker inhalera men det är tusan inte det lättaste. När Ella hade RS gick det hur bra som helst med inhalatorn, men då va hon liten oxå. Ett år sen nu. Galet. Det va inget man önskar nån alltså. Usch när dom små har jobbigt med andningen alltså. Förkylning absolut, men när dom har svårt att andas så är man rätt maktlös som förälder.
Hoppas på en vardag på måndag så Ellan får busa på föris igen! <3
 
 
Min lilla skrutt! Bli frisk så du kan få busa runt på föris igen!  
 
 
Måndagens mor & dottermiddag hos Annica!
Tacogratäng och kladdkaka till efterrätt. Så gott! Busenkel kladdis, ska baka till fredagsfikat nästa vecka. Skulle fixat till idag men hann inte igår. Stod och stekte pannkisar hela kvällen istället! ;)
 
 
En liten hängig tjej som allafall tryckte i sig en massa sylt och grädde. <3
 
 
 
Ha en fiiin fredag nu! Vi ska äta hemmagjord pizza (vad annars?) och kolla Hamilton.
PUSS och trevlig helg på er! <3
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR