Startsidan

Vårhelg

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndag igen!
Hoppas ni haft en fin helg? Vi har fixat hemma, hängt med Natta, Noah & Adrian, gått promenad, fikat hos Jimmys päron och lite sånt. Lagom av allt, har lixom hunnit städa, hålla efter tvätten, veckohandla och kommit hemifrån lite. Så skönt! 
Nu är Ellan på föris och jag kom nyss till jobbet. Så skönt att komma typ först, hämta en kaffe och sitta lite i lugn och ro innan alla kommer. Kavolitet på nåt vis. 
Måste bera berätta det gulligaste! Hålla hand är barnens nya, vi hann inte ens komma inanför dörren i lördags förrän Noah & Ella tog varandras händer och sprang in ihop. Har nog aldrig sett dom så förut och dom blir bara mer och mer gulliga mot varann för varje dag man ser dom ihop, men sen hänger dom ju varje dag på föris och har oxå hängt sen dom va två veckor. Så dom är ju trygga med varann. 
Man blit helt rörd. Älsklingar! <3
 
Någon av era barn som är påverkade av sommartid? 
Alltså hela veckan har varit kaos haha. Eller ja, veckan började med senare läggningar, istället för 19 kanske hon somnade 19:30-20. Sen tre kvällar har hon blivit ledsen (händer aldrig) vägrat vällingen (händer heller aldrig). Fick sätta på Bolli i sovrummet och sätta henne i knät. Då svepte hon vällingen och däckade. Man fattar nada. Vi har ju varit bortskämda med bra och snabba läggningar och så när det inte blir så fattar man nada. Men igår gick det som vanligt igen. Vi gick upp, la oss och Ella drack sin välling och somnade direkt. Thank god! 
Nya direktiv på jobbet, nu får vi inte va alla på plats, en tredjedel måste jobba hemifrån. Suck. 
Är det inte lite sent att göra åtgärder som att stänga ner osv nu? Aja, bara gilla läget. 
Nu ska jag hämta en kaffe och njuta av att va HÄR. Med alla fina kollegor! PUSS
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR