Startsidan

Fredag !

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon alla!
 
Fler som jobbar hemma nu? Måste erkänna att det gått över föräntan! Det som jag trodde skulle bli ensamt och tråkigt utan alla kollegor blev istället bekvämt och rätt soft. Man skapar sig snabbt nya rutiner. Har fått in morgonpromenader nästan varje morogn den här veckan, efter att vi lämnat på föris, vilket är en så skön start på dagen! Imorse blev det 50 min, skönt!
Igår tog Ellisbellis spruta, mot vattkoppor. Hon blev inte det minsta ledsen eller påverkad efter 1,5 årssprutan på bvc, men den här gjorde nog ondare. Gick runt hela kvällen och sa ajajajajajaj. Imorse fick jag ta bort plåstret och först då slutade hon ojja sig. ;) Hon blev påmind när hon såg plåstret. Lilla skrutt! Nu ska vi ta en spruta till om några veckor för ett fullständigt skydd. Sen så.
 
Annars då? Ella trivs som fisken på föris. Den här veckan har det dovkm varit en riktigt tapp på personal. Så många sjuka. Och alla barn på plats, så tror dom har gått på knäna riktigt. Men Ella har varit glad vid lämning ändå, så skönt verkligen. Hoppas få tillbaka alla bästa nästa vecka, krya krya!
 
Ida frågade i måndags om Ella sover bra på natten? Jag jinxade. För ja, hon har sovit jättebra länge, eller hon har typ alltid sovit bra. Men så kom prickarna på ryggen (som kliade massor) och hon började knöka som tusan. Inte i vaket tillstånd men så vi blir störda. Och det behövs fasen inte mycket för att man ska känna sig trött när man vaknar. Specisllt när man är van att få sova gott på natten. Tror det är lite därför mitt tålamod har varit kasst senaste dagarna. Och så känns det ibland som om alla dagar ser exakt likadana ut. Och det är en konstig tillvaro just nu. Man kan inte träffa alla man vill och längtar efter, man kan inte göra allt man brukar och omedvetet finns nog en oro över hur världen ser ut just nu. Aja, nog om det!
Hoppas den här helgen kan ge lite energi!
Ta hand om varandra! <3
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR