Startsidan

Fredag & strålande sol!

Skrivet:    ·  Allmänt
Klagar inte! Underbara väder! 
Efter en tuff kväll med lite skrik i några timmar fick vi allafall en bra natt med sömn! Tackar för det! Dock är det tufft med skrik, lilla älsklingen, knappt så hon vet själv varför hon skriker. Men inget hjälper. Tillslut så hjälpte det att lägga henne vid bröstet och hon somnade in på mig. Tur att vi är två som kan turas om, men skrik är jobbigt oavsett. Hoppad det vänder snart. Lilla hjärtat! 
Jag och Ella vaknade vid halv 9, gick upp och fortsatte mysa i soffan framför nyhetsmorgon & kaffe - kan verkligen längta till förmiddagarna, det är vårat bästa! Och idag jobbar Jimmy hemma oxå, så mysigt. 

Sen gjorde vi oss i ordning för att möta Natta & Noah på en promenad i solen. Varmt ute och säkert hade båda barnen för mycket kläder på sig och dessutom gjorde hungern sig påmind. Natta hade en tid på BVC och vi fick helt enkelt följa med upp och AMMA. Båda barnen skrek i kapp och vi kunde bara skratta! Herregud! Gallskrik från två barnvagnar! Fick ta upp båda två, parera vagnen framför och föröka förklara snart är det MAT! Haha, nån skulle tagit ett kort! Sen upp till BVC där vi fick akut - amma våra små! ;) Ja livet! 
På BVC igår och Ellan väger nu 3510 (!!) Galet så bra! Så nu kan vi börja med både babysitter och bärselen! Weeeee! Det verkade gå hem!
Nu tar vi fredag här hemma på Brandholmen! Ella sover gott brevid och jag har just tagit en lång skön dusch. Ska bli SÅ mysigt att få umgås alla tre i helgen! Vår lilla familj! <3

Ha en fin fredag! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR