Startsidan

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
En ny vecka! Helgen fick fort men vi fick ändå ut en hel massa mys och njöt av solen & salta bad på stendörren, middag & spel med Natta & Adrian, rökta räkor och balkonghäng, kvalitetstid med mami oxå det på klipporna och grill hos m&p. Fint! Hoppas det här underbara vädret håller nu, man har blivit bortskämd med att vakna till klarblå himmel nu! 
Annars då? Pyret & jag mår bra! Ska undvika trappor och gå korta steg på mina promisar, annars inget annat som tur är! Fick höra hjärtljuden igen i fredags vilket va skönt. Lillan sparkar mot min moderkaka så därför har jag svårt att känna vår lilla plutt i magen. En vecka till trodde BM. Så vi får vänta snällt. Men magen väver! Inga andra cravings förutom allt som är kallt, melon, iskall banan, vatten med masss is, iskall glass, kall sås och sallader. Helt okej crabings ändå! 
Åt byw världens godaste nyhet igår! Ni måste testa! Jordgubb & vit choklad. Lohilo kan! 

Ibland är det svårt, mer eller mindre, att förstå sig på människor. När man tror att man vet var man har nån, så är det som att vända på en hand. Från 100 till 0. Från allt till inget. Har påbörjat sms, raderat och skrivit igen. Klart jag accepterar att vi alla är olika, men snabba bollar har jag svårt att analysera. När man inte hänger med.  Då är det bättre att spela med öppna kort, ärlighet varar alltid längst. Sånt här tar för mycket energi. Det som skulle kunna leda till nåt så fint. Känns redan bättre, att få skriva av sig lite. <3

Nu ska jag hoppa in i duschen och cykla bort till Bagregatan & Ida, Annica, mamma och Tage på middag! Lyx! <3

Puss! Här är bilder & glassen från igår! 
(null)

(null)

(null)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR