Startsidan

Helgen <3

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag!
Ny vecka, nya möjligheter eller hur va det nu?
Slut på lite ledighet och långhelger, nu börjar allt på riktigt igen efter jul och nyårshelgerna. Men på ett sätt känns det ganska skönt. Lite ljusare för varje dag och vi går mot den absolut bästa och finaste tiden, VÅREN!
Många som börjar "sitt nya liv" idag och vi ska nog också bli lite bättre på vissa saker. Inga direkt strikta rutiner, men rutiner, små justeringar och mer planering. Bra för både hälsan och plånboken. Sunt förnuft, det kommer man långt på! Så trött på alla quickfix och strikta dieter som varar i korta perioder. Det handlar om att hitta en livsstil istället och göra skillnad på vardag och helg.
 
Helgen spenderades med en lördag, en skön sovmorgon och så iväg på firande för vår lilla 3 åring! Stella! <3
Om hon gillade doktorsväskan hon fick! Köpte klisterörhängen också, massa ringar och en så söt klänning! Fina lilla tjej, dig kan man verkligen skämma bort!
Efter kalaset åkte vi hem till oss, beställde lite mat från Rhodos och fick med oss Susanne och Lasse, Jontan och Josse hem. Spontant och mysigt! Lite vin, lite mat, lite spel och sen sällis av Jontans två kompisar. Klockan blev sent, galet sent och söndagen blev en trött myssöndag i soffan. Fortfarande lite irriterad på att det blev så sent, sådär onödigt sent så man vet att man kommer få sota för det även idag, men jaja, sånt händer. Och än så länge är jag helt okej pigg! Allafall en trevlig kväll! Sen kom Ida och Tage och myste med oss, drack lite kaffe och myste i soffan. Fina lilla kille. Han är verkligen så söt! Poppis och Bron fick avsluta söndagen!
 
Här kommer lite bilder från helgen, ha nu en fin start på veckan! <3
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR