Startsidan

Midsommar 2011

Skrivet:    ·  Allmänt
Ofta har man en klar bild i huvudet om hur den perfekta midsommaren ser ut. Allafall jag. Det ska firas med bra folk i ett strålande väder utan ett moln på himelen, det ska ätas sill (fast man inte tycker om), drickas nubbe (fast det vänder sig i magen när man bara sippar på Hallands fläder), det ska ätas färskpotatis, det ska grillas, ätas jordgubbar, lekas och drickas en hel del vin, gärna nattbadas oxå..

Precis så blev min midsommar, om inte bättre. Det blev en skön blandning av folk, både kända och nya ansikten, men bra folk. Nävekvarn levererade med strålande sol & det blev en sjukt bra kväll som pågick i sådär en 12 timmar.

Vi kom efter 4 nångång och hjälpte till att fylla minipoolen med lite dricka, sjukt mycket is och så proppad med öl, vin, cider, sprit.. Lite chill på altanen, sen blev det mat runt 8 kanske. Laxtårtan blev sjukt god och den gick åt!
















Sen åt vi, färskpotatis, sill (spadet bara, ganska gott faktiskt, men det ska va senap eller vitlök då), Niklas grillade kött och champinjoner.. sen blev det tårta typ halv 12 kanske.. Skapligt mätt! Tårtorna gick typ åt allihop.. Vid 3 sådär blev alla lite hungriga igen. Finns det nått godare än kall potatis doppad i sås.. kött och korv som blev kvar efter middag gick åt nu oxå..

Kvällen gick snabbt & herreguud va vi dansade! Ojojoj! Vi körde gamla godingar, lite 80-90-tal, lite nytt.. Bra mix!
Det nattbadades, bastades och dracks whiskey. Precis som det ska va! Sen tog vi taxi hem vid 4. Taxin som inte uppfattade vilken styrbordsväg det va frågan om, åkte gärna till Oxelösund.. Bra.

Fullkomligt nöjd med Midsommarafton 2011.



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR