Startsidan

200402

Skrivet:    ·  Allmänt
2 april. Hur sjukt? 
Såg nog inte ett enda aprilskämt i år, gjorde ni? 
Måndag och tisdag vabbade vi, Ella hostade LITE så vi va hemma. Hängde ute med Natta & Noah båda dagarna. Solen på altanen i tisdags va underbar! Fikade ute och barnen lekte medans vi fick lite vuxet sällis. Win win. och igår lämnade vi alltså Ella på föris igen! Hon hade längtat! När vi parkerade utanför pekade hon på föris och såg helt överlycklig ut! Sån skillnad att lämna nu, hon är bara så glad över att få vara där! Och det värmer.
 
Måste bara dela med mig av personalens fina ord när jag hämtade förra tisdagen. Först kommer Malin och säger att dom pratat om Ella idag, det har verkligen vänt, från att ha haft ledsna lämningar till en så nöjd och glad tjej. Så kommer Annica, "Ella är verkligen glad hela dagen här". Och så Madde efter det, "Ella trivs verkligen här, alltid så nöjd och glad!"
Vilken boost, snacka om att man växte 2 dm. Stolt mamma <3
 
Lämnade samtidigt som  Noah imosee och nu håller vi tummarna atrt barnen får gå kvar hela dagen idag. Minsta lilla hosta eller nysning så skickas dom hem. Och dför Ellas del kan det räcka med att hon tittar upp mot solen för att det ska komma en liten nysning. Men ja, ska försöka att inte sitta på helspänn här på jobbet. Som Jimmy sa, ringer dom så ringer dom. Och ja, lugnet själv har ju som vanligt helt rätt. ;) 
På jobbet är det fullt ös. 30% av styrkan är här och det märks. Men dagarna går sjukt fort och det är roligt med tryck på telefonen. Det gäller bara att hinna göra allt admin oxå. 
Nu ska jag hämta en kaffe. Tidig på jobbet som vanligt och det är så skönt att komma innan alla. Få lite tid att sitta ostört och jobba med hörlurar och en kaffe. Ny låt på repeat!
Justin med Intentions. OMG.
Hann göra naglarna igår förresten, så behövligt. Dom är grymma på TK! 
Ha en fin dag! Och passa på att få lite solenergi! <3
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR