Startsidan

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter i soffan med en kopp kaffe, Ella äter & Nyhetsmorgon är på. Hej vinterland utanför! Sjukt fint även om man är skapligt trött på snön nu! 
Jimmy åkte nyss och kommer hem först på onsdag. Möbelmässa i Älvsjö. Kommer sakna ihjäl oss! <3 Men vi får sällis, inatt sover vi i Svalsta, Jenny & Wiggo är oxå där, och sen imorrn kommer mamma & pappa hem från Lanza och då sover vi där mellan tisdag & onsdag. Ska bli lite mysigt ändå och både i Svalsta och hos mina päron är det ju som att bo på hotell! Lyx med maten serverad, tvätten tvättad och så sällis, framförallt sällis på kvällarna. 
Helgen va mysig! I lördags hade vi fixdag hemma! Åkte ner på stan och gjorde lite ärenden, va på Blomsterlandet och köpte lite elefantöron, lampa till köket, matta till matrummet. Möblerade om lite och det blev faktiskt jättebra! Så nöjd! 
Nästa to do är ny soffa, runt marmorbord och ny lampa.. Soffan är rätt ny men gjorde sig bättre på Aktervägen, här vill vi ha en ljusare mer stilren och något mindre. Kanske en puff eller en mindre fåtölj till. 
Så inom kort kommer soffa, soffbord och lampa vara till salu om nån är intresserad! Avslutade med en fika i Svalsta.

Söndagen blev en mysdag! Jag & Ellan gick prom på fm, Jimmy skottade all snö, sen satt vi länge framför Nyhetsmorgon och bara myste med kaffe. Sen söndagsfika hos Natta, Adrian & Noah! <3 Semlor för dom, kanelbulle med vanilj för mig! Semlor har aldrig varit min grej! Gillar varken grädde eller kardemumma. 

Veckan är fullbokad med häng, föräldragrupp och mamma mage,  träffa Natta & Noah och avslutningsvis 5 månaders vaccin på fredag.. 

Ha en FIN start på veckan! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR