Startsidan

God morgon torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Klockan är halv 9 och vi kom just upp. Sovit gott och hela natten, så tacksam! Nu sitter vi i soffan och myser. Ella får mat & jag dricker morgonkaffe. Lite frostigt ute & äntligen lite klart och några minus. Lagom kallt, klart & fint! Redan torsdag! Och snart helg igen med min lilla familj! Älskar tiden ihop alla tre! Sån kvalitet! Och då får Ella mysa lite mer med pappa oxå, kvällarna är ju inte så långa och det är fortfarande mycket mat, mat, mat för Ella på kvällarna och där har Jimmy ingen chans tyvärr! ;) 
Veckan hittills då? I måndags va det sprutan, gick väl ändå bra, lite trött och sov mer än hon brukar och lite närmare till gråt. Köpte hem alvedon men behövde aldrig använda som tur var, så vi slapp febern. Känns som den borde kommit nu, det är ju ändå 3 dagar sen. 
I tisdags va mamma här och myste, jag fick tid att städa huset, plocka med tvätt och färga håret. Och klippa pappa! Så guld värt att ha mamma & pappa nära! <3
Igår va Natta & Noah här, åt lunch ihop (tomtegröt såklart) och sen va det föeata föräldragruppen här på Arnö! Mysigt även om det va en del kaos! Haha! Alla skrek i omgångar och tillslut fick vi avbryta massagen för att alla bebisar (utom Noah) skrek & ville inte alls ligga på golvet och få massage. Sen va det fika & vi fick prata och lära känna andra mammor! Alltid kul! 
Idag kommer nog Jenny & Stella hit, om Stella är frisk! Inga baciller här tack! Livrädd för RS. 
Ha en fin dag! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR