Startsidan

BBQ och efterfest

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon söndag! 

Klockan är strax efter 12 och vi ligger i sången. Jag har just vaknat och Jimmy sover. Men det är okej om man kom hem vid F E M imorse! Jodå! Set blev all in igår! 
Efter lite handling, bakning och besök av Josse & Stellabus, gjorde vi oss iordning och gick bort till Natta & Adrian. Lite BBQ på innergården, några glas vin och balkonghäng blev dans i vardagsrummet som slutade i att några gick vidare. Mötte upp Josse, Foppa och co på Olearys. Och det va inte igår! Kramade på SÅ många och hade verkligen en sjukt rolig kväll! Ägaren kände tydligen fortfarande igen mig oxå, även om det va år sen! Herregud. Dansade järnet och sällskapet gjorde allt! Verkligen! Åkte vidare på efterpärla med Erika & gänget till Arnö och kom som sagt hem efter fem. Galet! Kände oss lite som 25 igen.. Men ibland får man. Känns ändå så skönt bara att vissa saker i livet har sin tid, galna utekvällar på Olearys är en typiskt sån sak. Dom körde lixom samma musik som under den perioden när vi va ute mycket och det är ju år sen. Men då hade vi alla andra liv och just då va festa det bästa. Skönt att det har ändrats en del! 

Nu ska jag snart upp och sätta på lite kaffe, slänga ihop ett gäng proupud chokladbollar till Ronjas kalas och kanske sitta i solen en stund innan vi åker! Trött men inte så sliten ändå, skönt. Varannan vatten är rätt bra ibland! Ikväll grill hos m&p. 
TACK Natta & Adrian för en så trevlig kväll! Och TACK alla som gjorde utekvällen till en högt över förväntan kväll! Här kommer lite bilder från kvällen! Jodå, vi fotade en del! 





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR