Startsidan

Fortsättning.. Grekland nästa!

Skrivet:    ·  Allmänt

Grekland nästa!

Upp 03.30. Sov väl sisådär en tre timmar kanske. Men vet man att man ska iväg till Arlanda, Grekland, Kreta & underbara solen, så klarar man allt. Faktiskt! Rara pappis skujtsade oss upp till Arlanda, checkade in och några timmar senare landade vi i 32 grader, med stekande sol, fina stränder och många bad.. Underbara grekland!

Är det verkligen som på bilderna? Ja, om inte finare!

Vi har verkligen njutit av varje sekund, jag & mammis.

En dag kunde se ut såhär..

- Vaknade skapligt för att ta en 40 minuters morgonprommis, antingen på stranden, eller i gamla stan. Vilken utsikt allså. Helt magiskt.









- Hotellfrulle på det. Tänk va grekiskt kaffe kan smaka gott! ;) Färskt bröd, frukt och kaffe. Mmmm.



- Stranden väntar! Tillbringade väl kanske en 8 timmar där, med många bad & med ett skönt avbrott för lunch runt halv 3. Grekisk sallad. Varje dag. Man tröttnar aldrig!





















- Lämnade stranden runt halv 7.. och då va det fortfarande typ stekhett.. Sista doppet för dagen och så förbi supermercadon en sväng för att handla lite drinkar. Sen dusch, insmorning & balkongmys.










- Sen tog vi en kvällspromenad mot restaurangerna. Och där fanns valmöjligheter kan jag säga! En hel massa fina och mysiga restauranger, med ungefär samma utbud men med varierande utsikt. Kolla in den här!









Grekland är verkligen så bra som man tror. Vi har njutit av varje sekund och jag längtar redan tillbaka. Grekland är ett paradis!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR