Startsidan

God morgon onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sorry för dålig update men Ella åkte på RS virus så bloggen har lixom inte varit prio. 
Började i helgen med snorig tjej, söndagens kalas för Jimmy fick vi ställa in då Ella hade fått feber och hosta. En förlikning tänkte vi l ja, RS är en förkylning men den sätter sig ofta på luftrören och då blir det jättetufft för dom små. I måndags blev hostan värre och hon va verkligen så täppt, trots näsdusch och pipetter & snorsug. Allt lindrade bara pyttelite och för en kort stund. Hon va inte sig lik alls lilla skruttan. Så jag ringde barnkliniken och fick komma in. Läkaren tog prover, kollade syresättning, lyssnade på bröstet, kollade öron och hals. Kände på snoret som va slemmigt och det i kombo med hostan gjorde att hon direkt kunde se att Ella hade RS. 
Jag fick typ panik. Men efter att hon berättade hur vanligt det är just nu och att der faktiskt är en "vanlig förkylning" så blev jag lite lugnare. Dom få fallen som BVC pratar om är dom få som behöver läggas in. 

Vi åkte hem med en inhalator som ska hjälpa Ella med andningen. Lilla hjärtat! Hostan är värst. Sen är hon täppt, lite hängig och blek. Men hostan. Så rädd att hon ska sätta i halsen av allt slem. Usch! Vill bara ta bort allt det onda och ta skiten själv.  

Vi hall sällis av bästa mormor på dagarna när Jimmy jobbar. Ella kan inte bli mer smittad men hon kan snitta andra, så vi håller oss hemma, går långa promenader och hänger på altanen i solen när Ella sover i vagnen. 
Hoppas det här går över fort! 
2 nätter har varit jättetuffa men inatt har vi alla sovit. Ellan i egen säng halva natten, sen fick hon komma över och mysa med oss. 

Håll tummen att det här går över snart! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR