Startsidan

Mornarna med Ella <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Vårat bästa! Sovmorgon till 8:45 idag, sen upp och mysa vidare i soffan. Amma lite, dricka kaffe som pappa hällt upp i termos (världens bästa är han) och kolla nyhetsmorgon. Bästa starten på dagen! Och Ella är då pigg, så med med blicken och så vaken. Lilla tjej! Som hon utvecklas, för varje dag! Och att vi får följa hennes resa, så fint och magiskt! 
Tisdag och en prom i solen väntar sen runt lunch. Mamma kommer nog förbi och gör sällis. Lyx att ha henne nära! Och redan en favorit hos Ella, dom har och kommer få sån fin kontakt och det är så mysigt att se! Värmer i hjärtat verkligen. <3
Helgen blev en hel del häng hos Lasse & Susanne i Svalsta. Lagad mat, kaffe & Ellagos. Promenad med vagnen i det fina vädret. Härliga helg ihop! Två privata visningar på Aktervägen oxå så hoppas på nån av dom! Stenbrinken har redan fått första budet! 

Nu ska jag dricka en kopp kaffe till här, Ellan sitter i mitt knä och myser till Every breath you take med Police.  Hon gillar den! Precis som mamman! Natten bra, sovit bra och mindre oroligt, inget gråt. Så tacksam! Lite kvällsskrik men hon kom till ro efter lite närhet och sång. 
Puss på er! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR