Startsidan

God morgon fina!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ännu en bra natt! Så tacksam! Vet att det kan ändras fort så man får passa på och njuta av mornar når man känner sig pigg & utvilad! 
Somnade 21:30 i soffan, vaknade alla tre vid 01, gick över till sängen, bytte blöja och ammade. Somnade igen och vaknade vid 05. Ammade och blöjan, somnade om, sa hejdå till Jimmy som åkte till jobbet vid 07:30 och sen vaknade jag & Ellan vid 08:30. Så skönt! Och lyxigt! Runt 4 timmar mellan amningarna sen vaknar hon. Min lilla skrutt! 
Däremot är kvällsskriket mer eller mindre varje kväll, det som funkar bäst är mat, mat och mat. Maratonamning typ. Stackats Jimmy bara som kommer hem från jobbet och vill mysa, så kommer skriket. Hoppas det går över snart! Men igår höll det inte på så länge. BVC sa att det va vanligt och handlade om alla intryck bebisarna får under dagen, allt ska bearbetas. Och det görs på kvällarna. Ja, kan nog stämma. Men hon är SÅ förlåten när nätterna är så lyxiga! 

Igår hade vi mammaprom & fikadejt! Så mysigt! En långpromenad med barnvagnarna och så fika hos Natta. Felicia med sin charmiga Charlie och så Natta med fina Noah och så lilla Ella, så himla liten brevid grabbarna! Plutt! Och sov hela dejten! ;) 
Hon trivdes väl där mellan två fina grabbar! 

Nu ska jag dricka kaffe! Ha en fin dag! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR