Startsidan

Fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Dålig uppdatering här på bloggen den här veckan! Sorry för det! 
Men nu är det fredag (igen) och solen skiner! Lyx att få va hemma med Ella, spendera dagarna med min lilla skatt, ungås med mami, Natta och andra mammor, njuta av lugna mornar med kaffe & Nyhetsmorgon (jag vet att jag tjatar, men alltså bästa sättet att starta dagen) gå långa promenader i 10 gradig höst (bara det!) LYX. Även om jag såklart saknar jobbarkompisarna och den vardagen en smula. 
Veckan då? 
Mamma har varit här lite, vi har börjat packa delar av köket som vi inte använder oss av, fått hem paket från både Åhléns, Bauhaus och nästan blivit klara med huset! Målningen klar och tapetsering i kök & Ellas rum klart! Lite lister kvar bara. Åkte ut i tisdags kväll och kollade, fortfarande svårt att greppa att huset är VÅRAT! När man kör upp med bilen utanför och sätter nyckeln i låset, ja den känslan! <3 

Hade visning av Aktervägen i tisdags men marknaden är svår nu. Kanske blir så att vi får hyra ut tills marknaden stabiliserat sig lite. Så sjukt många objekt ute, verkligen köparens marknad nu. Men det löser sig, flyttlasset går nästa helg oavsett! Nästa helg!! Galet! 
I onsdags va Natta & Noah här och myste. Vi gick prom och barnen sov gott i vagnarna så vi fick äta lunch i lugn och ro. 3 timmar har Ella snittat i vagnen den här veckan, duktiga tjejen! Mysig vecka. Idag jobbar Jimmy hemma, men ska ut till huset i em, sen tar vi fredag! Imorrn ska vi till Natta, Noah och Adrian och baka lussebullar, julgodis, dricka glögg & äta tacos. MYS! Det gäller att passa på och mysa av december redan nu! 
Ha en fin fredag nu! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR