Startsidan

Morning onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Onsdag och mitten av veckan! Känns skönt. Tokvarmt på promenaden till jobbet imorse och idag hade jag verkligen velat ligga på klipporna och bara varit. Hoppas det kan bli lite fint i helgen också så man får njuta av solen lite! Känns som man tappat all bränna nu, det gäller ju att spä på så att säga, underhålla lite hela tiden.
 
Fortfarande fullt ös på jobbet men kanske något lugnare igår. Mysig fika på Espressohouse med min fina Natta, sen lite handling med älskling innan vi tog kväll. Fick så jäkla ont i magen bara efter maten, kanske en kombo av för många läkerol (ändå inte en hel ask som jag kunde innan jag blev gravid) och så åt vi pasta på kvällen. Ingen aning, men låg i fosterställning hela kvällen sen. Usch. Öm i magen idag, men bättre.
Svårt när pyret tar upp plats i magen. Lilla älskling! <3
 
Idag är det jobb, kanske hinner möta upp älskling och familjen Lindblads på Tovastugan och kolla lite Sverigematch, sen möter vi upp Foppa och tar bord på Hamnmaggan. Äntligen dejt med familjen! Som vi har längtat efter er!
 
Have a good one! Och har ni inte kollat in Blindspot - så gör det! Sjukt spännande och bra serie! Finns tom 3 säsonger såg vi! Älskar våra kvällar, att plöja en riktigt bra serie!
PUSS!
 
Nya skorna kom igår! Finns på Zalando till buspris!
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR