Startsidan

Göteborg!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina! 
Sitter på tåget hem, tre trötta medarbetare fulla av nya intryck, nya idéer och nya kontakter. Vilken resa! Åkte igår fm, han ta en morgonprom innan pappa skjutsade mig till björkvik & Stina, vidare till Katrineholm och så på tåget mot Göteborg! 
Där började vi med ett studiebesök hos en grupp som sitter med kundvård på olika sätt. Aktivt bearbetar dom kunder som tänkt lämna oss för ett annat bolag eller kanske bara missat betala påminnelse. Inga inkommande samtal utan bara tvärtom, kundkontakt som bygger på kundrelationer bara. Så positiva samtal och så duktig grupp! Satt på medlyssning och fick med oss massor med kunskap hem! Nu är vi bara så taggade på att starta nåt liknande hos oss! Och sån ära att jag fått möjlighet att följa med! Tack Stina! <3

Jobbade till 18:30, sen gick vi till Clarion Post för att checka in. Så fint hotell! Lyx verkligen och det gillar jag! Delade rum med Stina. Säkert 5 meters takhöjd i vårt rum, galet. 
Åt thai på kvällen & somnade sent. Blev mycket prat i sängen och svårt att bli trött. Så ikväll kommer jag nog vara trött, både av mindre sömn och av alla intryck. 
Idag startade vi med hotellfrukost och så vidare till ett annat kontor för medlyssning på kundcenter. Så givande att komma iväg till andra kontor och se hur kollegor jobbar! Även om vi är samma bolag i grunden så skiljer det mycket på litet kontra stort kontor. Önskar vi fick alla resurser att påbörja alla nya idéer vi fick med oss hem! Avslutade på lunch på HAK. 

Tack för två givande dagar i Göteborg! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR