Startsidan

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej måndag!
Här rullar det på som bara den! Förmiddagen gick undan i en rasande takt, en lunch med fina Eleonor, Hälsosallad med bulgur och kyckling. Mums! Fick mera energi och nu kör vi ända in i kaklet! Kommer dock flexa ut lite tidigare idag, har rätt mycket flex att ta ut, passade på att ta 30 minuters luncher när vi fortfarande hade sommartid, så nu passar jag på att ta ut lite så jag hinner pumpa med Natta!
 
Gårdagens huvudvärk är nästan borta, eller jo den är borta, peppar peppar! Hade SÅ sjukt ont igår, ni vet när det bara dunkar fram i tiningen, trots att man tagit dubbel dos av Ipren och Alvedon. Det är så mycket som går nu, förkylningar som surrar här på jobbet men vi kämpar på med shotsen varje morgon! Ingefära och citron, det är bra grejjer det! Vägra bli sjuk.
 
Annars då? Veckan kommer bli bra, lite träning, kanske mysa med Hanna och bebis och så träffa Josse och planera lite inför kommande helg! Lunch med mami och lite annat. Jimmy sover borta på torsdag dessvärre så fredagen kommer bli en extra mysig fredag! <3
 
Dagens lunch:
 

Köpte nytt topplack i fredags! Och det gör verkligen skillnad! Två lager "milkshake" och så ett lager Seche över. Resultat, mera glans och bättre hållbarhet!
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR