Startsidan

Så va det måndag igen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndag igen och en helt ny fräsch vecka framför fötterna!
Kommer innehålla bland annat (flexvecka), lite träning, middag hos Hanna och Niklas (inkluderar massa bebisgos), lunchdejt och så jobb då, mysiga vardagskvällar med min Jimmy. En sån vecka, ska tydligen bli fint väder också, eller ingen riktig kyla utan 10 grader och sol! Härligt! Då får man passa på att njuta, ta lite luft på lunchen och andas in lite solenergi!
 
Lördagen bestod mysmorgon, fix och don! Rensade förrådet och pantade för sådär en 300kr, strukturerade upp och ställde in grillen, städade in utemöblerna för vintern och tog en riktig fixardag! Sen åkte vi och handlade och tog några rundor UNO, ett glas rosse och gjorde tapas. MYS! Älskar sånna lördagar, när man bara är, fixar och donar hemma och sen har lördagskvällen hemma. Det är lyx och helgen känns längre på nåt vis. Kollade nya serien Alex också, dubbelavsnitt! SÅ sjukt bra serie, nästan i klass med Gåsmamman! Finns på Viaplay och det är höstens måste!
Söndagen blev en fikarsöndag, efter ett gäng timmars sömn, har verkligen sovit den här helgen, tog vi frulle och sen lite ärenden, Jimmy hjälpte Johan att bogsera bil, sen blev det fika hos mami & paps i Harg och vidare till Jimmys föräldrar i Svalsta. Kramades lite extra för idag åker dom till Aruba, så avis men så skönt för dom! Det är dom så värda det! <3
 
Ha en fin start på veckan! <3
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR