Startsidan

Kvällsfika

Skrivet:    ·  Allmänt
Gårdagens efterlängtade fikadejt med fina Sandra va gos. Man gör sånt för sällan!
Uppdaterade om allt och lite till. För er som gillar latte men tycker den smakar för mycket mjölk och för lite kaffe kan testa en flatwhite. Espressohouse gör den så god! Känns fräschare på nåt vis.
Tog en prom hem ihop i kylan, en varmdusch behövdes, slängde ihop en kasslergratäng på ett litet kick och sen efter maten tog luften slut. Två avsnitt Bachelor och sen va vi slut som artist båda två. Förkylningen tar på krafterna.
Känns lite lite bättre idag kanske, en lunchdejt med m&p och sen full rulle på jobbet. Kanske kanske ska våga mig på BP med lätta vikter, men bara kanske. Vågar lixom inte ta i för mycket, men vill så gärna. Ska avvakta och se status. Promenaden till jobbet gjorde kanske sitt, om inte annat får man bara SÅN julstämning nu när det är lite snö på marken. Måste nästan sätta upp stjärnorna i helgen! Mysigaste tiden är NU!
Ha en FIN dag! <3
 
Ny smak, alltid nåt!
 
 
♡S♡
Skrivet: 2017-11-22,  kl. 09:22:40

Låter kanske krasst och hårt men om din kropp sen i somras har sagt ifrån och varit sjuk/småsjuk av och till mest hela tiden behöver den nog ren vila. Alltså vila från all träning (förutom typ strosande promenader) och allt som höjer pulsen i 2-3 veckor så lär du vara tillbaka som ny sen. Kroppen är ju väldigt smart och vill en bara väl.

Svar: Ja kanske sant! Man ska ta hand om sin kropp - man har ju bara en! <3
Maria Bengtsson




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR