Startsidan

FREDAG!

Skrivet:    ·  Allmänt
 Fredag idag och jäklar så skönt det känns!
En fullspäckad vecka med full fart på jobbet, långa köer, träning och kvällsfika. En mysig vecka men också en trött vecka. Har varit helt slut på kvällarna både jag och Jimmy, igår la vi oss i sängen halv 10 och det är tidigt för att vara oss. När man känner att man håller på och somna i soffan då är det lika bra att bädda ner sig. Och det är ju gosigt bara det! <3
 
Gårdagens träning blev ett bra CX pass och lite kondition på det! Så skönt och efter gårdagen behövdes det verkligen! Sen blev det soffan, PH och liter korvstroganoff. Mys.
Ställde klockan tidigt imorse och tog mig ut på en 50 minuters prom. Möte på jobbet 8 idag så hann inte med nån spinning. Men det va så fint ute, fick se solen gå upp och en himmel som va helt magisk!
En kickstart helt enkelt!
Nu tar vi fredag, en fin fredag innehållande sol, fredagsfeeling på jobbet, lunchdejt med Gunilla och Eleonor och ikväll ska vi fira Jontan och Robin som fyller. Lite mat på Rhodos och sen lite bowling. Mysigt att hela familjen kommer och mysigt att gosa med Stella och Vince. Sen hoppas jag vi är hemma skapligt så vi får lite fredagskväll hemma. Egentligen är fredagar heliga, men ibland får man rucka lite på den.
Veckans bästa dag! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR