Startsidan

171130

Skrivet:    ·  Allmänt
Torsdag mina vänner! Så skönt. Veckan har sprungit minst sagt och imorrn är det inte bara fredag, det är 1 december oxå! Mysigaste månaden på hela året! Och den tiden har redan börjat, även om det är mörkaste månaderna nu så är det så sjukt mysigt! Man tänder mer ljus, sätter upp stjärnor i fönsterna, det är sådär kripsigt ute, man planerar för glöggmys och pepparkaksbak, det är julbord och julfester med jobbet och hela tiden fram till jul är bara ett enda stor MYS. Precis just så. <3
 
Jaha, sen sist då? Pratade med mami på väg till jobbet som undrade om allt va bra eftersom jag inte bloggat sen i tisdags morse! Men jo, allt är bara bra, har bara gått i ett och ibland får det gå en dag eller två emellan varje inlägg. Utan att känna stress, för det gjorde det nästan förut. Tisdagens jobb gick i ett, efter det gymet i city med Josse. Va en sån mindre bra tisdag, när man känner sig irriterad på allt och inget och har en sån riktig tröttdag. Ni vet. Men så blev onsdagen desto bättre! Och har man inte mindre bra dagar, kan man heller inte uppskatta dom dagarna med extra allt! Onsdagen va det möte och efter det äntligen pump med Cattis och Nancy, så kul! Dock ett extra svettigt pass, hade ju gärna glömt linne så körde i sporttop och tröja. Alltså hur svettigt som helst. Det gör jag inte om!
Sen kyckling med soltorkade tomater och paprika, mums! Blev så sugna på julmust, så det blev julmust till maten! MUMS! Riktigt juligt! Och ikväll ska vi sätta upp stjärnorna och göra jul hemma på Brandholmen!
 
Have a good one! <3
 
Dags för nytt sköljmedel igen! Den här doften!
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR