Startsidan

Sista kvällen

Skrivet:    ·  Allmänt

Sista kvällen här i paradiset. Har verkligen njutit av varje sekund, varje dag, varje minut. 

Skulle kunna skriva en uppsats om hur fantastiskt vi har det här, skulle verkligen rekommendera landet, platsen och hotellet till alla som har möjligheten att göra den här resan! Stränderna, hotellet, lyxen, servicen, maten. Allt har varit helt magiskt och över alla förväntningar! Vi valde all-inclusive och är man
på ett sånt här lyxigt ställe så tjänar man verkligen på att ta det tillvalet. Och det här har inte varit en vanlig all-inclusive, här har vi fått allt och lite till! En flaska cava från baren efter stranden till yatzyn varje kväll och en middagsbuffée utöver det vanliga, olika teman varje dag och så fräscht, påfyllt i små portioner, mycket grönt, grillat till varje kväll och såna smaker! Mycket chili och dessvärre lite för mycket koriander i mycket. Omelett och pannkaka till frukostarna om man ville, pasta direkt från pannan och ja, den servicen! 

Har aldrig bott så fint och lyxigt nångång med utsikt över stranden. Va lite orolig över vädret kan jag erkänna, men det hade vi verkligen inte behövt! Helt rätt tid att åka! Nu är det som  varmast, haft två snabba regnskurar men dom försvann efter 10 minuter. Aldrig varit med om snabbare väderväxlingar! En skur på 10 minuter när värmen ligger på 32 grader och vips är himlen blå igen! Men ja, strålande sol och heta dagar och varma kvällar. Ingen kofta på kvällarna direkt! Magisk värme! 

Ett paradis jag vill rekommendera alla jag känner! Sen att få åka hit med min stora kärlek och dessutom förlova oss! DET är magiskt om nåt! 

Nu ska vi spela lite yatzy här efter en heldag på stranden, innan vi tar en dusch och går ner till buffén. Det är tufft nu! ;) 





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR