Startsidan

FREDAG!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fredag!
Huuur skön känsla! Nytränad, fredagskänsla och sådär julpirrig i hela kroppen! Åkte med Jimmy imorse 06.45 och körde ett pass på crosstrainern här i city. Måste säga att det är himla bekvämt och smidigt att träna i city, behöver ju inte ens gå utanför byggnaden för att komma till jobbet. Lyx.
Gårdagen bjöd på en innehållsrik jobbdag följt av lite konditionsträning på gymet, några julklappsinköp och så en stund i solen. Drömskönt! Gick från gymet vid 18 igår och va tillbaka 7 nästa morgon, händer inte alltför ofta, men så skönt att ha avklarat 3 pass på gymet den här veckan, plus lite promenader till jobbet. Skönt när man får in träningen även om det är såhär innan jul och mycket att fixa med.
 
Och helgen då? Efterlängtad fredag med mitt allt, lördag drar vi upp till MOS med Josse och Jontan för lite julhandling! OM jag längtar! Ska bli så mysigt! <3 Och även om det kommer va proppfullt med folk, varmt och stressigt så hör det till! Och säga vad man vill, där är det julstämning! Och tröttnar grabbarna så får dom sätta sig på Oleary´s och ta en öl bara. Genomtänkt va? ;)
Söndag lite bak kanske och sen glöggmys hos mamma och pappa.
 
Ha nu en fantastisk fredag! Lunch med Natta idag! Gos <3
 
Jimmy va på julbord igår och då passade jag på att plöja Playmakers. Gillar det faktiskt. Och Sanne är ju bara så snygg!
LÅTEN! Så bra! Bäst just nu!
 
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR