Startsidan

FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
UNDERBARA FREDAG!
 
Tiden bara rusar, klockan är efter 15 och vi slutar om mindre än en timme. Galet!
Förmiddagen fullt ös, en sväng på stan och en lunch vid datorn. Fyndade en skickad grå poloklänning för inga pengar alls och kollade lite adventsljus på Åhléns. Dock föör lång kö så det får bli en sväng dit efter jobbet istället. Tydligen både lön, black friday och första advent på söndag. Då blir det folk på stan kan man säga. Minst sagt.
 
Blir lite städning hemma efter jobbet, sätta upp stjärnorna och fixa lite mys som vi inte hann med igår, handla mysmiddag tills ikväll, brunch och tapas tills imorrn och så en sväng till bolaget! Sen ett glas rossébubbel och en SÅN fredag som jag bara älskar. Med mitt allt! <3
 
Och den här helgen kommer bli GRYM! Ikväll bara mys, imorrn ska vi ha en heldag med familjen Eklund. En farsdagspresent till både Lasse & Susanne. Vi tjejer ska börja dagen med brunch sen vidare till Houng för att Susanne ska få göra sina naglar! Sen hem och fixa tapas, spela spel och pimpla vin! Grabbarna ska äta lunch, dricka lite öl och kolla nån match på O´learys och sen sammanstråla med oss på eftermiddan. Alltså drömdag!
Söndag inga planer, hoppas på lite adventsmys, kolla nån mysig julfilm kanske och äta tomtegröt! ;)
Bara för att få känslan!
Hoppas ni får en fin helg! <3
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR