Startsidan

Kroatien jaaaaa!!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Ni anar inte hur underbart det känns!! Nåt typ av lugn sen vi bokade resa igår. Spontant och snabbt, bara så där.
Kollade lite Barca, lite Turkiet, lite Kroatien. Tänkte även att OM det skulle bli fint väder hemma kan man ju alltid dra en roadtrip till bästkusten och köra Smögen ett par dar. Men vädret känns lite för ostadigt för att välja bort en veckas solsemester. Allafall just nu. Och priserna blir ju inte direkt billigare ju längre tid som går heller.
 
Så ja, det kändes rätt givet faktiskt! Fick ett meddelande igår 22.05 och 5 minuter senare hade vi bokat och betalat. Det går undan här! ;)
Okej. Så här kommer det att se ut! På tisdag åker vi alltså till Kroatien och Split! Ska bli så kul att faktiskt ingen har varit där, varken jag, Jutta, Tim eller Gurra. Alltid roligt med nya platser! Sen har jag hört så mycket om Kroatien. Som typ att stränderna och vattnet är bland det finaste i världen, perfekt för snorkling och båtturer, maten och drycken billig, shoppingen är bra och att det finns massor av små mysiga gränder och fina hamnar. Och så värmen på allt det!
 
Fasen va skönt! Och en hel veckas semester! Fick tag i bra priser på både hotell och flyg och eftersom vi inte kommer betala boendet nu så kan man ju alltid passa på att kolla om det finns bättre altenativ.
Tips mottages gäääärna!!
 

Billig shopping, god mat, garanterad sol, fina stenstränder, spelkvällar på ballen, utflykter, båtturer till små pärlor, skaldjurspasta, rosse till lunch, stråhatt, bikini, fyran, bruna magar, tapasmys, hamnhäng, åka vespa, 35 grader i skuggan och 26 i havet, turkost vatten,  parasoll och drinkar, duschen efter en heldag på stranden..

 

OM JAG LÄNGTAR! <3

 

 
 
 
 

 

 




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR