Startsidan

#reallife

Skrivet:    ·  Allmänt
Går man in på insta så handlar nästan allt om perfektion, bilder på den perfekt arrangerde frukosten som består av en snygg smoothie och ett perfekt kokat ägg. Man behöver inte skrolla långt för att se den där pefekta gympoosen som visar den putigt squattade rumpan, den smala midjan och dom där tränade biccarna. I helt rätt ljus.
 
Vi taggar:
#fitness #fitinspo #eatclean #bikinifitness #fitforlife #fitfam #trainlikeagirl #minresaräknas #bringfit #fit #fitnesslifestyle #healthy #motivation #justdoit #workout #getfit
 
Alltså come on. Arrangerade bilder som visar ett perfekt liv, alla dar i veckan, alltid.
Vi får sällan se bilder som visar en trött, grå vardag, svetten som droppar på ett rödflammigt ansikte där mascaran ligger mer under ögat än på själva ögonfransarna, den mätta putande magen eller en flottig pizza.
Vi vill visa upp det perfekta livet där vi hinner och orkar hur mycket som helst. Träna, gärna 1 timmes cardio innan jobbet, jobba och presetera, iväg på gympass nummer två där vi lyfter tungt och mycket, tar en celsius på vägen hem i ett underbart vinterlandskap, hem och där står sambon och värmer en av sju matlådor som har gjorts dagen innan. Även sambon har hunnit träna och druckit aminosyror under hela dagen för att få ut max av sin träning. 
 
Alltså hör ni hur det här låter? Klart att jag oxå blir meddragen ibland, men jag tror att man behöver stanna upp lite och fundera på vad vi håller på med. För vem vill vi visa upp den här perfektionen?
 
Sen tror jag många idag inte kan leva normalt och lagom. Vi jobbar istället diet och bulk. Fitness och offseason. Allt eller inget. Kontrollerade vardagar och cheatday på helgerna. Man kan inte ta ett glas vin eller en kaka till kaffet. Hela tiden allt eller inget.
 
Klart värt att stanna upp och ta sig en funderare. Det va allt för nu. 
PUSS<3
 
 
 
♡Tess♡
Skrivet: 2015-01-25,  kl. 19:16:14

Så sant!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR